/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +54 -17
    Dün sabaha karşı saat 4:30 da su içmek için mutfağa gittim. O gece de dayımla yengem gelmişlerdi adanadan, birkaç gün misafirimiz olacaklardı. Kimseyi rahatsız etmemek için mutfağa doğru sessizce giderken salondan bir takım seslerin geldiğini işittim.

    Meraklandım, kapı aralığından içeri baktım. Gördüklerim beni dehşete düşürdü. Çok afedersiniz dayım babamı orta sehpanın üstüne domaltmış, zütünden gibiyordu.

    Tafsile hayam her ne kadar mani olsa da biraz anlatmaya çalışacağım. En başta hail olmak istedim bu rezalete fakat dayım babamı o kadar güzel gibiyordu ki gibimin kabarmasına engel olamadım. Zaten mastürbasyon için malzeme arıyordum.

    Dayım babamın zütünü gösterişli yannanıyla ifsad ederken "ooofff enişte offfff" diyor; babam ise gaşy olmuş bir şekilde " derine kayınço daha derine" diyerek direktiflerde bulunuyordu.

    Dayımın gibi ara sıra babamın gülher paresinden kayıyor, babam ise işinin ehli bir huur gibi dayımın muazzez yannanını eline alıp tekrar dübür istikametine yönlendiriyordu.

    Ben kendimden geçmiş gibimi sıvazlamaya başlamıştım bile. Bin türlü feca'at ve gözyaşı ile çekiyordum 31 imi sonuç olarak gibilen kişi babamdı.

    Dayım patlama noktasına gelmişti, yannanı ivme kazanmıştı. Babam ise müstağrak şekilde inliyordu. Babamın zevk suları göbek kıllarına yapışmış, kıllar göbeği üstünde karmaşık desenler oluşturmuştu.

    Sonunda dayım boşaldı, bütün dölünü babamın zütüne boca etti. Babam dayımın tüm erkekliğini içine mihman etti. O kadar sakindi ki bunu yaparken adeta ömrünü bu yola vakfetmiş katmerli bir huur gibiydi.

    O an anladım babamın züt ağrılarının kaynağının basur falan olmadığını. Babam orta sehpalarda gibişen işinin ehli bir zütverendi. Şimdi keşke babamın namusuna sahip çıksaydım diyorum ama dayım da çok güzel züt gibiyormuş.
    ···
   tümünü göster