1. 26.
    +1
    inci sözlük libidosundan daha vıcık vıcıktır. inci sözlük daha adamdır burdan. Profil resmin saçlı karı ikonu yaptım. 10 dakka tam 60 tane abaza mesajı geldi. burada bunca zamndır üyeyim 60 tane ancak mesaj aldım. Onlarda muhabbett ettiğimiz inciciler.

    misal:
    bizim nick sizin nicki görmüş beğen mişşşş nick işte dedğini yapmasan olmuyooo vesselam çiçeğimizi çikolatamızı alıp kapınıza geldik işte bizim oğlan ( bune amk beynine attırdığım)

    merhaba öncelikle iyisiniz umarım bu siteye seviyeli insanlarla tanışmaya geldim... Abuk subuk serseri biri değilim. Gerçekten sizinle adam gibi tanışmayı istiyorum. Bana inanabilirsiz asla kötü veya zarar verici bi düşüncem yok.. yalan söylemiyorum içiniz rahat olsun. Sizden tek isteğim lütfen olumsuz da olsa bana bi cevap verin. Buarada ben melih. istanbul maltepede oturuyorum.. buradaki saçma sapan insanlar gibi vaktinizi çalmak için değil, samimi duygularla sizinle tanışma amacındayım..siz de sakıncası yoksa biraz kendinizden bahseder misiniz?? (beyin ambalağı geçirmiş abaza)

    Neyse kanalizasyon gibi bir site işte.
    ···
   tümünü göster