/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    panpa kızla aynı ortama zor girerim yani o iibfde ben mühendislik okuyorum ben evdeyim o yurtta zor karşılaşma ihtimalimiz koca kampüste ama kıza yansıtmadım mesajlarda üzüldüğümü.
    Kızın ailevi problemlerden kastı annesinin sevgilisi olmasını istememesi olabilir mi diye düşünüyorum çok katıymış bu konularda hangi devirde yaşıyorsak amk cuma günü de annesi kızın yanına gelecek anlatamadığı ailevi problemleri bizi öğrenmeleri olabilme ihtimali çok mu düşük ?
    ···
    1. 1.
      +1
      Ben neler duydum panpa, ne yalanlar duydum. Oyle ustaca planlanmis, iyi rol yapilmis yalanlar. Yasadikca tecrube edeceksin ama ben simdiden olacaklari soyluyorum sana. Gerisi sana kalmis
      ···
    2. 2.
      0
      kıza değer de veriyorum öyle gibip bırakmak yakışmaz bana benden sonrası için üzülürüm yani kıza bahsettiğin olayı ev arkadaşım da yaptı da peşinden koşmadı işte kız hala seviyor bebe
      ···
    3. 3.
      0
      Iyi gibememis demek ki :')
      eger beceremem, kizin hayati mahvolursa ben vicdan azabindan giderim diye dusunuyorsan hic yapmaman daha dogru olur. Duygusuz olman gerekiyor bu durumlarda. Iyisi mi sen kendi bildigini yap, kendi dogrularinla bas basa kalip egriyi dogruyu kendin ogren. Bosuna dememisler bir musibet bin nasihatten degerlidir diye :')
      ···
    4. 4.
      0
      aynen öyle panpa en iyisi zamana bırakıyım ben eyvallah dinlediğiniz için
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster