/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    -1
    Müzede bulunan heykellere tapıldığını düşünmek saflıktır. Tarihi eserler geçmişin bize mirasıdır. Kimse senin inandığın tanrıya inanmak zorunda değil, insanlık ve medeniyet düşmanlığı islamiyet değildir. Kaldı ki karı kız muhabbeti yapıp kadınları esir pazarlarında satıyorsunuz. Kadınları birey olarak görmüyorsunuz. ironi arıyorsan neden kureyş kabilesi dışından biri halife olamıyor onu anlat. Neden Araplara hizmet ediyorsunuz, el türki, el kürdi isimlerini alarak mı var oluyorsunuz.
    insanları diri diri yakmak nasıl bir insanlık, nasıl bir inançtır. Peşmergelerin kafasını kesip videoya almak nasıl bir âkidedir.
    Ortadoğu petrolleri var oldukça sizin gibi maşalar olmaya devam edecek. insanlığın hastalıklı irini bu örgüt yok olmaya mahkumdur. Müslüman Kürtlere karşı Allahu Ekber deyip saldırdığınızda gideceğiniz tek yer cehennemdir.
    Hadi bizi beğenmiyorsunuz, namazında insanların kafasını az mı kestiniz?
    ···
    1. 1.
      +1
      bak güzel kardeşim o heykellere tapıldığına bizzat şahit olmuş binlerce insan var ırakta. ırak ve suriye'de medeniyeti reddedip halen daha atalarının dini olan putperestliğe devam edip güya dini vazifelerini yerine getirmek için bu heykellerin önlerinde onlara tapınan insanlar var. ayrıca bu heykel olayına bu kadar takıpta ışid'e arapçı bir örgüt demen de saçma olmamış mı? madem o kadar kıymetliydi bu heykelelr, madem mirasdı o zaman neden arapçı olan ışid bunları yerle bir etti diye düşünmedin mi? ayrıca, gayrimüslimlerin müslüman olmayı kabul etmedikleri sürece esir yapılması ve fidye karşılığında satılması yasak değildir. insanları diri diri yakmak nasıl insanlık demişsin, sen o sizin desteklediğiniz koalisyonun kaç tane çocuğu ve kadını cayır cayır yaktığını biliyor musun? rakka'ya mosul'a "ışid'i vuruyoruz" bahanesi ile atılan füzeler sivilleri vuruyor haberiniz var mı? üstelik atılan füzeler ısı güdümlü seyir füzeleri ve atıldıkları yeri kavuruyorlar. şehit olmak için kendilerini Allah'a adak adayan mücahitlerin şehit düşmesini hadi bir kenara atıyorum, ufacık çocukların cayır cayır yanmasına göz yumuyorsunuz ama biz bir benzerini yapınca cani oluyoruz. ırak savaşında koalisyon kaç sivili öldürdü haberin var mı? peki hanginiz ışid'e gösterdiği tepkiyi onlara gösterdi? ayrıca o müslüman dediğin kürtler 30 yıldır senin müslüman mehmetçiğine kurşun sıkıyor, ırak savaşında koalisyon yanında savaşıp kaç tane müslümanı öldürdüklerini söyleme gereği bile duymuyorum. "namazında insanların kafasını az mı kestiniz" demişsin. kimmiş onlar söyleyebilir misin? daha 1 hafta önce kimyasal silahla onlarca sivil türkmeni sırf ışid'e destek veriyor diye öldüren peşmerge mi? varil bombalarıyla yüz binlerce sivili helak eden esad mı? yoksa katil amerika'nın yönettiği ırak ordusu mu? kim onlar?
      ···
    2. 2.
      0
      adam tersten saplamış dahada cevap yazma bikere
      ···
   tümünü göster