/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    IŞiD içinde Kürtler var ama sen diğer başlıklarda ırkçılık yapıyorsun. Şii Türkmenleri katleden IŞiD'in kendisidir. Evet IŞiD'E katılan çok sayıda Kürt var, kör ve cahiller.
    Bütün dinciler gibi hesabınıza gelen ayetlerden alıntı yapıp cevap veriyorsunuz. 1400 yıl önce esir pazarında insanlar satılıyor diye hala esir satıyorsanız ilkelsiniz. Kadınları savaş ganimeti olarak almak ahlaki değildir. 1400 yıl öncesinin bedevi Arap anlayışını günümüzde hükümettiremezsiniz.
    Kürtler Arapların insafına kalmamıştır, dinlerini yaşamak için ne olduğu belirsiz Bağdadi'nin ağzına da bakmaz. Kendini halife ilan eden bu adamın yalancı peygamberden farkı yoktur.
    Merak etmeyin sizi yaratan egemenlerin işi sizinle bittiğinde tuvalet kağıdı gibi atılacaksınız. Farkında değilsiniz ama IŞiD'i bir paratoner gibi kullanıp bütün radikal islamcıları yok ediyorlar.
    insanlık konusunda Fraud tarzi çözümlemelerin islama aykırıdır. insanın savaşsız, talansız yaşayabileceğine inanıyoruz.
    Sizin kafanız 1400 yıl hüküm sürseydi develerle gezmeye devam ederdi insanlar. Ortadoğu'da Petrol var ABD IŞiD ile Ortadoğu'yu terbiye ediyor, sizin olayınız bu. Git bak Taliban ABD tarafından SSCB'ye karşı nasıl kurulmuş. Ladin ile ABD'nin ilişkilerini pis işlerini araştır. Yalan yaşadıklarınız haberin yok.
    ···
    1. 1.
      0
      dahada zorlama işte olmuyo
      evet ilkeliz 1400 yıl öncekiler gibi yaşamaya çalışıyoruz
      ve şeriatın asla eskimeyip evrenselliğini kaybetmeyeceğini düşünüyoruz laik kardeşim
      ···
   tümünü göster