/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    Bu zencilerdeki california aşkı neden kardeşim sendede oluştumu o aşk mesela Tupac-California love gibi birsürü burayı sevdiğini dile getiren zenci var
    ···
    1. 1.
      -1
      california her amerikalinin yasamak istedigi bir eyalet aslinda sadece zencilerin degil. havasi cok guzel cunku bir kere. doga cok guzel. mesela su an insanlar tisortle geziyor hala. bu sene toplasan 6-7 gun yagmur yagdi. ben zencileri pek sevmem o yuzden iliskim yok onlarla.
      ···
      1. 1.
        0
        Zenciler sevilmez mi ulan , zenci karı almayı bile düşünüyorum siyahi bi bebeğim olsun diye
        ···
      2. 2.
        0
        zenci hatunlarla defalarca ciks yaptim ama sana soyle soyleyeyim sadece ciks yapilir. sosyal hayatta beraber olmak istemezsin. cok iticiler.
        ···
      3. 3.
        0
        Ne gibi iticilikleri var mesela
        ···
      4. 4.
        0
        bir zenci kadin seninle laf yarisi yapabilir, asla susmuyorlar. tr'de sus lan amk karisi dersin susar. abd'de bir kadina asla vuramazsin hemen polise gider. dolayisiyla bunlarda bunu bildiklerinden seninle bildigin kavga edebilirler rahatlikla. ayrica yemek kulturleri hic yok. bir de saclari kokuyor. ne kadar yikasalarda bunlarin acaip bir saclari var ve bence igrenc.
        ···
      5. 5.
        0
        Daha tatmadım panpa tadıyım sana bizzat ulaşıp fikirlerimi beyan edeceğim
        ···
      6. 6.
        +1
        tatmadan bu dunyadan gocme elbette ama am ayni am yani bir farki yok. simdiye kadar yasadigim en iyi iliski venezuela'li bir hatunla olmustu. zaten venezuela dunya guzellerini en cok cikartan ulkedir. gidip gormek kismet olur insallah bana.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster