/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +43 -7
    Ulan kimseye içimi dökemiyorum bana yakın hissettiğim yüzunu bile görmediğim sizlere dökmek istiyorum. 5 gün sonra uzun dönem askerim manisa alaşehire gidiyorum.
    Herşeyi yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapasım yok çok acayip bir duygu Allah'a sukur cebimde hibe edebileceğim güzel miktarda paramda var. Karı kız ortamım vardir. istanbulda yasiyorum zaten kendime bakanda biriyim ama hiçbirşey yapasım yok amk şuan bile battaniyeyi çekmiş üstüme kulağimda kulaklik yaziyor millet whatsappdan moruk çıkalım bi masquerade supper yapalım pompaya koşalim felan ama daraliyorum cevap bile vermiyorum. birsuru kiza söz verdim gitmeden görusuruz diye hicbirini aramadim yazmadım bile. Ulan gidiyorum amk şaka gibi ömrümün en hizli geçen surelerini yasiyorum daha dün sanki 1 ay sonra gidiyorum dediğim gunler. Ulan biliyorumki herkesi herşeyi özleyeceğim yüzüne bakmadigim selam vermekten cekindigim insanlari bile of ne bilim amk çok daraldım beyler keske vakti zamaninda gitseydim diyorum ama nafile.
    Daha gidip buyuklerimin elini bile öpmedim, gitmeden önce yanima ne alacağım onu bile bilmiyorum durup durup sigara yakiyorum.
    He ayrica düzenli bir ilskim vardi bugun ile beraber 8 gün önce ayrildik içim böyle buruk ulan gırtlağıma kadar doluyum be böyle gözlerim patlayana kadar ağlayasim var bu askerlikten felan korktugumdan değil çok acayip bir duygu. Neyse sizlerinde kalbi temiz anancılık yapsada duygusal cocuklar olduğunuzu bildiğimden gözlerinizden öpüyorum hepiniz Allah'a emanet olun anne babanızı üzmeyin sarılın öpün onları ben yapamıyorum sizler yapın ve anneniz hariç hicbir kadına kendinden taviz verebilcek kadar önemsemeyin değer vermeyin... Adamsınız.
    ···
   tümünü göster