/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +10
    annemi oyaladığımı düşünürken . annem elini çantasına attı. telefonu alıp müdürü aradı bakın selami bey bu çocuk dünden beri evde değil ha tabi bizde memnunuz ama sadece kolunu kim bu hale getirdi merak ediyorum dedi. nerdeyse beni döven nöbetcileri öğrenip madalya takacak amk. ardından selami hocanın bağırtısı yankılandı hanfendi sizin çocuğunuz tam bir huur çocuğu, yanlış anlamayın sizle alakası olmayabilir ama bu konuyu kocanızla bir görüşün
    duyduklarım karşısında kahkaha atarken annem nasıl yani dedi. selami hoca ses tonunu alçaltıp valla bilemem hanfendi, zeki bey 2 yıl önce veli toplantısı için geldi en arka sırada otuzbir çekti, konudan tamamen uzaktı ve o günden sonra gelmiyor annemin yüzü kızarmıştı ve titrek bir sesle nasıl olur dedi. selami hoca yine aynı ses tonuyla valla çıkardı dalgayı çatır çutur çekti otuzbirini, tüm sınıf ayakta alkışladık, tabiri caizse sizin kocanız potansiyel bir gavat dedi.

    annem sesin hopörlörde olduğunu bile farketmemişti, benzi beti attı hulka döndü amk. sanki kocasını tanımıyor bu evin boyası badanası nasıl bu kadar ucuza geldi bilmiyormuş gibi davranıp bide hayret ediyor. beşinci boyuttaki salih gelsede, şu müteşekkir durumdan bizi kurtarsa diye dua ettim.
    ···
   tümünü göster