/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -2
    Senle o bir tutulmayacaksın. Söyleyeceklerim sana saçma gelebilir lakin dünyada engelli ahirette torpilli olacaklar. Yani burada çektikleri zorlukların mükafatını alacaklar.
    ···
    1. 1.
      0
      tamam bu dünyada anamız gibilsin nasılsa öbür dünya var.ya hadi gibtir git ne mantıksız yaratıklarsınız aq
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan gavat sonsuz bir hayattan bahsediyoruz. Dünya dediğin nedir ki mk?Gidin 250 gram peşinde kölelik yapın.
        ···
      2. 2.
        +1
        Siz hâlâ ölümden sonra yaşam var mı sanıyorsunuz? Lan olum yok olacağız hepimiz. Silinip gideceğiz. Evrenin kanunu bu.
        ···
      3. 3.
        +1
        mantıksız konuşma kardeşim 250 gramla ne alakası var şimdi. madem bu dünyayı giblemiyosunuz önemli olan ahiret diyosunuz gibtir git intihar et bakayım gör neyin noldugunu. gerçi ona da cevabınız var en büyük günah allahın verdiği cana kıymak diceksiniz o yüzden olmaz. milattan önce veya sonra çok fikir geldi böyle sen de biliyosun 1500 tane tanrı 1000 tane de öbür dünyada karşılacıgımız gibindirik şeyler var. sadece en yakın tarihte böyle bişey uyduruldugu için buna inanıyosunuz. neyse islam için konuşayım ben sen huur cocugunun teki ol ama savaşa katılıp öl şehit mertebesinde cennete gidiyosun. yani böyle aptalca bir ahiret inancıyla daha fazla konuşma istersen
        ···
      4. 4.
        +1
        Savaşta her ölen şehit sayılmaz önce bunu bil. ikinci mesele şehitliğin de mertebeleri var.O kadar basit bir olay değil. Diyelim ki sen haklısın ben ne kaybetmiş olacağım ? Hiçbir şey. Eğer ben haklıysam sen ne yapacaksın? Bence bunu düşün.
        ···
      5. 5.
        0
        kardeşim, ahirette torpilli olmaları bize haksızlık değil mi ? haksızlık.
        nasıl kıvıracağını merak ediyorum.
        ···
      6. 6.
        0
        Dünyada senden daha fazla zorluk çekiyor neden haksızlık olsun ? Zenginle fakir bile aynı şekilde sorgulanmaz. Allah kalkıp fakire neden hacca gitmedin, zekat vermedin diye sormaz ama zengine sorar.Ha bu arada kendin sürekli kıvırdığın için olacaktır ki herkesi kendin gibi sanıyorsun.
        ···
      7. 7.
        0
        bak, bana gelip dünyada zorluk çekecek falan deme. bir tarafta sonsuz bir hayat var, bir tarafta o hayatın yanında sahildeki kum tanesi kadar bir fani ömür. sonsuz hayatta ona avantaj sağlayacak herhangi bir şey yaparsan diğerlerini kayırmış olursun. sonlu ile sonsuz eşit değil anladın mı ? bunu kavrayamıyorsan sana diyecek pek bir şeyim yok.
        ···
      8. 8.
        0
        Benimde sana diyecek pek bir şeyim yok. Algı sorunu olanlarla uğraşamam
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster