/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -4
    Hastanedeyim olayı direk inci sözlüğe yazmaya karar verdim. Kuzenim yeni yeni kendine gelmeye başladı. Nasıl bu hale geldiğini anlatınca bana bir gülme geldi. Evet beyler olaya gelelim.

    Kuzenimlerin okulu pilot okul ne olursa ilk o okulda denenir. Hemen yan okullarındada rehberlik merkezi var. Amk ne kadar keko varsa orda eğitim görüyor. Aralarında sadece uzun bir duvar bulunuyor. Pilot okul oldukları için beden eğitimi dersinde okula 3 tane trambolin getirilmiş bunlara. Bunlarda ergen amk iddalaşmışlar bu mal o duvardan diğer tarafa geçicebileceğini söylemiş. Bina ile duvar arası çok uzun değil. Aradaki boşluktanda bir araba bile geçemez. Ha bu arada bu eskiden trambolinde falan jimnastik dersleri almıştı. Bu yarım akıllı çevredekilerinde desteğiyle okula
    getirilen bir trambolini duvarın dibine doğru çekti . Aklınca yüksek bir yerden atlıyarak trambolin sayesinde duvarın üstüne çıkabilmekti. Bu mal kendi binalarının penceresinden atlamış trambolinin tam ortasına o hızla merkezin 2. Katının camından içeri girmiş. Amk içerideki kekolar sinirlenmiş bide bunu içeride dövmüşler. Kuzen şu an mal mal bana bakıyor arada el sallayıp gülüyor amk.
    ···
   tümünü göster