/i/Tespit

  1. 1.
    +214 -35
    bunun açıklaması nedir neden böyle olmuş olmakta bilmiyorum ama topunuzun dıbına koyim. sokakta gidiyorum dar dar pantolonlar yumuşak yumuşak konuşmalar alınmış kaşlar verilmiş zütler.bu nedir oğlum siz nerenin ipnelerisiniz ayni gavattan mı türediniz hepiniz, nedir oğlum bu.modern toplumun tokadı en çok bu nesile iniyor bu tartışılamaz kadınların iş hayatına girmesi ve bu hayatta sırf başarılı olabilmek için erkeksı şekle bürünmesi çok çok ayrı bir dava zaten. bakın geçen çok samimi olmadığım bir arkadaş sevglisiyle tartışıyor ama aslında tartışmıyor kız bununla tartışıyo bu mal sokakta bağırmaktan korkuyo dişini göstermekten korkuyor biri çıkıp azımı yüzümü gibecek diye, adamın kalıbı görseniz yüzüne tükürürsünüz kız zaten huur bunun bilincinde bebenin azına sıçtıkca sıçıyor ben oturup izlediğim yerde deli oldum bu kız orda burda sürter nerde kaldığı belli olmaz bu mal ağzını açamaz 40 yılın başı yanımıza gelir oturur kız bunu çıktığı yere sokar neymiş bensiz çıkamazsınmış, bebede tamam aşkım sakin aşkım. dıbına kodumun yılışığı aşkın zütüne kaçsın senin. merak etmeyin yüzüne söyledim kızında o sokakta doğduğuna bin pişman ettim yapılması gereken buydu çünkü. erkek adamsınız erkek, taşşağınız var sizin birazcık hak edin şu nimeti. ortalıkta çoğunuzun fark etmediği pgibolojik bir savaş var bu kadar mal olmayın yannan tozları bu kadar uyurgezer olmayın. kadına şiddete hayır propagandası altında erkek nesli ezilmeye çalışılıyor bunlara kanmayın şayet ortada bir eşitlik varsa ve şiddet doğması gerekiyorsa kadınında erkeğinde birbirine şiddet uygulamaya hakkı vardır. şunu aklınıza yazın bir kere kadın denen varlık fiziksel güç uygulamaz daha sinsi yaklaşır olaylara , pgiboljik yaklaşır, öyle şiddet uygular size yıpratır sizi boyun eğeceğiniz duruma getirir. çünkü bu en güvenli ve en kesin yoldur uzun vadelidir evet bir anda olmaz evet efor ister emek ister evet zaten bu yüzden bu savaş taktığını bir emperyalist devletler bide kandınlar uygular. bize bu yüzden çok çok uzak ütopya gibi hatta.

    açın gözünüzü kardeşim duyurun sesinizi kim laf ederse ister saçma olsun ister cuk otursun karşılığını verin çekinmeyin arkadaşım hakim olun her alana bilmeseniz bile çıksın sesiniz bilin otoriteniz.yok onu kırmıyım yok onu gücendirmiyim diye sus pus oturmayın bağırın dıbına koyım sevmediğiniz bir şey varsa bağıra bağıra söyleyin, söyleyin ki herkes ayağını denk alsın. canınızı sıkan bir durum varsa bütün şiddetinizle karşı koyun şiddet insanın en temel ihtiyacı bunu bu yüzyılda farklı yerlerden çıkarıyosunuz diye(siyaset futbol vs.) yok sayamazsınız taa habil ile kabilden içinize işlendi bu, yok edemezsiniz bastırmayında bırakın çıksın dışarı patlak vermesinden iyidir emin olun.

    kadın konusunada değineyimde barzo sanmasın bazı mankafalar. kadına elbet söz hakkı tanıyacaksınız tanımalısınız bu yüzyılın gereği zorunluluğu bu zaten, yok sayamazsınız saymamalısınızda ama gel gelelim üstünüze basıp geçmelerinede müsade etmeyeceksiniz hele türkiyede asla kardeşim asla. türkiyedeki kadınları nerdeyse tamamı kişiği oturumamış insanların yetiştirmesiyle büyüdükleri için kendileri aynı. zayıfsanız başınızı ezerler üstüne ses çıkarmıyım ayıp olur dersen senin varlığını yok sayalar seni yok sayarlar kardeşim, kimin haddine lan bu giberim böyle düzeni. çıkarıcaksın sesini o kadar. kadına pozitif ayrımcılığı bizzat yapıp eşitliği bizzat bozup rahat rahat yaşacağını düşünme sakın. kezban denilen varlığın yegane sorumlusu sizlersiniz,siz şımarttınız, sız bozdunuz eşitliği, sız yüz verdiniz, arada biz kaynadık toparlamak bize kaldı artık ne kadar toparlanırsa.

    neyse gençler fotoğrafta ki gibi binlere ve onları bu hale getirenlere kinimi kustum rahatladım söyle son bir kaç tavsiye ile bitirelim.ne kendini yok edeceksin ne de başkasını.bir ortamda kadının veya erkeğın sesi senden yükcikse ve sen bundan hoşlanmıyorsan susturucaksın. hoşuna gittiği gibi yaşamak senin hakkın değil mi hakkın için savaş o zaman kardeşim. madem sana bir çift taşşak vermişler önce bunun maneviyatını kavricaksın sonra kullanıcaksın. şekilden şekle girmekle çükünü anca kapı arasına sokarsın. öyle narin tavırlarla olmaz bu işler.

    okuyan az biraz fark eder birşeyleri.
    ···
   tümünü göster