1. 1.
    0
    http://www.incisozluk.com.tr/e/159554548/

    bu entrysi ile tam zütü kaldırılan aptal kezban tanımına uyuyor.
    nickini "mememvar" olarak almışsın, altına not: "ama küçük" yazmışsın, girdiğin büütün entryler ya vücudunun bir bölgesinin görseli ya ergenliğe yeni girmiş, kendi ve karşı cinsi yeni keşfeden bebeler gibi cinsellikle alakalı, ya klişeleşmiş ekşi'de, itü'de ve bilimum embesil sözlüklerde (inci dahil) defalarca tartışılmış bekaret konusuyla alakalı. kendi fikirlerin yok, başkalarının yazdığı klişeleşmiş yerleri usanmadan tekrar tekrar yazıyor. ve bütün bunların yanısıra "yha whatsapp var mı? diye mesaj atıyorlar" diyecek kadar engelli bir arkadaşsın. şimdi söyle kardeş, gibilmekten başka neye yararsın? sürekli burdaki ergenleri tahrik etmeye yönelik hareketler yaptıktan sonra ne bekliyorsun?
    buna mesaj atanın da, nuamrasını isteyenin de, kendi söylemiyle seviyeli bi şekilde sohbet edenin de, buna katlananın da anasını gibeyim :Dddd

    not: erkek egosuna yenik düşüp reddedilince bu salağı kötülediğimi düşünenler olabilir, alakası yok, uzaktan yakından bi alakam yok. bi entrysine denk geldim, altının dolu olup olmadığını araştırdım ve tahmin ettiğim gibi kendiyle çelişerek embesilliğini tasdiklemiştir.
    ···
    1. 1.
      0
      Öncelikle emeğine sağlık bi ton yazı yazmışsın ben olsam uğraşmazdım
      O entryimde demek istediğim şey bazı insanların bana yürüdüğü ifşa etmek değil (ki insanlar birbirine yürür bu çok doğal bi şey) sadece bunu yaparken yaratıcılıktan ne kadar uzak ve sığ olduklarını göstermekti. Yanlış anlaşılmışım.
      Buraya sadece bir tane ayak fotosunu attım ve sadece bir başlıkta dediğin konuşmalar geçti yukarıdakileri yazarken neyin kafasındaydın çözemedim.
      Nick bulurken de senin gibi kafa patlatmadım
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      tam o noktaya değindim ben de zaten beyinsiz kardeşim, sen bu kadar teşhir yaparken adam sana neden yaratıcılık sunsun? oldukça basit birisin ve bazı şeylere dünden hevesli imajı çiziyorsun, "soyun huur" deseler haklılar.
      "buraya sadece bi tane ayak fotosu attım" :dddd kafan mı iyi oç, çevrimiçinden am arayan adamların arasına "mememvar" nickiyle gir üstüne ayak fotosu at, üstüne her entrynde kadın olduğunu vurgula, sonra "ben teşhir yapmıyorum, sadece bi ayak fotosu ihi". he ben demiyorum ki kadınlığınızı gizleyin, göze sokmayın yeter.
      nick ararken kafa yormuyorum; "uff ne alsam ya? hmm neyim var? beyin; not found. aa memem var eheh, mememvar olsun" :ddddddd
      sana en kibar halimle mallığını anlatıyorum inan. bu aralar biraz softum ya mevsimlerden midir nedendir bilemedim.
      ayrıca cevap verme bana salak huur sdfg
      ···
      1. 1.
        0
        He amk teşhir ediyorum gösteriyorum millete huuryum ben şimdi kalk gibtir git kendi çöplüğünde oyna
        ···
   tümünü göster