/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +202 -29
    birader ben böyle şansın anasını avradını yedi ceddini gibeyim.

    geçen gece bara gittim.
    Kadim bir dostumun doğum günü vardı. parti konsepti yapmış sağolsun. sade girişe 5 lira hava parası alıyorlar. Ayarladık borç harç gidelim dedik. sonuçta bu hayatta çok fazla dost diyebileceğimiz adam yok çevremizde. pederin en janti takım elbisesini giydim. biraz büyük geldi filan ama idare ederdi yani.bir de 1 biralık para aldım yanıma çıktım evden. akbildeki son kontör ile bar'ın olduğu semte gittim. yaklaşık 15 dakika içerisinde bara varmıştım bile.
    Ulan bir girdim içeri, anasını gibeyim etraf cıbır kaynıyo.
    Bilenler bilir bar gibi mekanlar hatun kaynar fakat bu sefer daha bi ayrı geldi gözüme.
    mini etekler zütlerde, elde vodkalar biralar filan. Arkadaş hemen geldi yanıma oo kardeşim hoşgeldin falan derken anında ortamla kaynaştırdı beni.
    Yalan yok hepsi özünde iyi insanlar. kaynaştıkça anlıyor insan.biz kapalı hayvanat bahçesindeki kabinin maymunu gibi olduğumuz için bu güne kadar karıyla kızla kaynaşmak nedir bilmiyordum dıbınakoyim.
    Sevdiler beni sağolsun. Kafaları kıyak olunca her biri bana bira söyleyip durdu. illa içecen, bak içmezsen ölümü gör, bak Allah aşkına filan derken bir baktım benim kafa trilyon olmuş pistte roman havası oynuyorum. Eğlence hayatım düğünlerden ibaret olduğu için oyun havaları benden sorulur, dıbına koyuyorum o ara roman havasının. coşmuşum gidiyorum ama nereye ?!
    ulan ayağım bir kaydı iki kaydı döndüm bütün kızları uyardım. dikkat edin yerler kayıyo düşersiniz,yok efenim bak çok dikkat et özellikle orası çok kayıyo filan derken roman havası iyice şiddetlendi ben kudurdum. adeta denizde martı, Ormanda aslan, roman mahallesinde Ciguli'yim (RIP)
    Derken sağ ayağım arkaya doğru bir kaydı. birader size yemin ediyorum ağzımı vurdum. daaaam diye büyük bir gürültüyle yerdeydim dıbınakoyim. elimde bira şişesi, çok şükür o elimde patlamadı. hiç bozuntuya vermeden kalktım ayağa. Herkes birşeyin var mı diye soruyo. iyiyim filan dedim bi köşeye kedi gibi tünedim ağladım dıbınakoyim. yanıma gelenlere kız arkadaşımı özledim dedim fakat elim kız eline değmemiştir kolay kolay.yok yani kız arkadaş filan. Birader ben öyle bir rezillik daha da yaşayamam heralde. yaklaşık yarım saat soluksuz ağladım mekanda sümüğümü çeke çeke. sonra beni eve bıraktılar.
    Daha da dışarı çıkmam. sosyallik benim neyime dıbınakoyim kos koca sözlük varken. Barmış.Bütün barların anasını avradını gibeyim !

    Özet: giberim özetini sinirliyim.
    ···
   tümünü göster