/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17
    Bu gün sıkıntıdan mandıra filozofuna gittim tek başıma(gitmeyin amk tak gibi) neyse oturdum filmin başlamasını bekliyom önüme de 2 kız oturdu biri esmer taş gibi biri gudubet bişey amk.

    Neyse mısır alcak falan para yok tabi kızlar mısır kola falan almış şapada şupada yiyor. Salonda 10 15 kişiydik zaten cebimden tesbihimi çıkardım ben de çat çut sallamaya başladım. huurlar gıcık olsun diye kafalarına kafalarına sallıyom amk. Ara oldu sigara içtim girdim içeri bunlar bi mısır daha almış yiyor amk. Ben sallamaya devam ettim 2. yarıda.

    Çirkin olan döndü "kes şnu grzklı .@" dedi. sen de ağzını şapırdatma amk dedim. Bozuldu döndü önüne diğer esmer bomba güldü biraz sonra sustu. Film kimseye sarmadı salondaki çiftler yavaş yavaş sevişmeye başladı zaten 3ümüz hariç herkes sevgili amk.

    Eğildim bunlara millet sevişme moduna geçti biz de itlik yapıp rahatsız edelim dedim. Suratsız olan ııhmm tarzı gibik bi ses çıkardı, esmerin çok hoşuna gitti hadi dedi. Biz pislik yapmaya başladık. Öksürüyoz falan cins cins hareketler yapıyoz.

    Millet rahatsız oldu çükler indi, libidolar düştü, film de bitti o arada. Çıkışta kız geldi yanıma çok iyi fikirdi ya çok eğlendim sağol dedi. Dedim önemli değil her zaman. Sık sık gelir misin sinemaya dedi. Gelirim dedim yarın da 8 Saniyeye gelmeyi düşünüyodum bana eşlik eder misin dedi. Kaçta dedim 7.30daki seansa dedi. Tamam dedim burda beklerim seni. Numaralar falan alınmadan tamam görüşürüz dedi arkasını dönmesiyle beraber tam numarasını istemek için pardon diye bi adım attııım..
    Kızın bağcığına basıp düşürdüm.

    Elimdeki sigarayı da kızın saçına düşürdüm, saçları alev aldı amk. Çaresiz tükmüklemeye başladım bunu. yanındaki kezban "tkrmsne grzklı kız yanyo şuan" dedi. Buna bi tokat attım kafasını çöp kutusuna vurdu galiba öldü ama o gibimde değil diğerinin kıvırcık saçları alevler içinde kız yerde cebelleşiyo meğer ayağa kalkmaya çalışıyomuş hala bağcığına bastığımdan kalkamıyomuş. Saçlarını tekmeleyerek söndürdükten sonra. Bunu spartaküs gibi kucaklayıp taksiye bindirdim. Taksiciye kendimi eve bıraktırıp kaçtım.

    Şimdi kapının önünde bir sürü polis var anons geçip duruyo boğuk boğuk anlaşılmıyo da muhtemelen yine yan komşunun bin oğlu alt kattaki karının memelerine boncuk tabanca sıktı. Karı haklı bence gibimde değil yesinler birbirlerini. Ben yarın 7.30da gidiyim mi sinemaya ne dersiniz sizce gelir mi beyler ?
    ···
   tümünü göster