1. 151.
    +7 -3
    Anlaşmalı evlilikle 2 çocuk sahibi kadınla evlenip ABD'ye giden sığıntı serkan ile klagib üniversite görmüş şekilci cahil tuncay hayatın kaybedenleri değilmiş. Ulan bunu söyleyen adamın nasıl bir hayatı var , ne acınası durumdaki şu tiplerin hayatlarına imrenerek yaklaşıyor.
    Ayrıca mal kardeşim ütopya gibi gibindirik bir yarışmaya katılanın zaten yarışma öncesi hayatında loser olmama ihtimali yok. Buna elbette Semih de dahil. Ama Semih bu yarışmada potansiyelini gösterdi. Çıkınca yarışmadan önceki halinden iyi olur olmaz bilmiyorum , ama daha kötü olmayacağı ortada.
    Hep söylüyorum bu yarışmada Semih'in bu kadar sivrilmesinin nedeni karşısında serkan , tuncay , abidin , inci , çağdaş gibi seviyesiz ve vasıfsız tiplerin bulunmasıdır. Ve farklı müdahaleler olmaz , çok büyük bir hata yapmazsa adam bu yetersizlerinde katkısıyla güle oynaya 1. olacak Yoksa ben bbg eray'ı , survivor ertan'ı izlemiş adamım. Semih falan beni kesmez.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      okumadım ama en sonda yazdığın tuncay gibi şekil şukul artiz bi herif yazdığını gördümne nasıl bir huur evladı olduğunu anladım. Tuncaymı lan şekil , adam bildiğin cono. Cono ne demek yaz ve gör.Hay amk ne mal adamlarsınız ya
      ···
   tümünü göster