/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +26 -2
    bi sevgilim vardı geçen sene izmirli. hayaller planlar onun için yaptıklarımın haddi hesabı yok. hayatta yapmayacağım şeyi yapıp tek taş falan alıp yüzük taktım. herşey çok güzel gidiyordu ama bunun devamlı yanından ayrılmayan bi erkek arkadaşı vardı. en yakın arkadaşı falan. bu bebeye birsürü mevzu yaşadık hiçbir suçum yokken çocuk beni kaç defa rencide etti üstelik ben misafirken. kızın ailesi arkadaşları herkes bana hak verip sabrıma hayran kalıyordu. tipimi görseniz beyler gerçekten ezik bir tip de değilim o çocukla kıyaslanmam bile. durumum çok şükür yerinde ve yurtdışında master yapıyorum. kızınki tamamen kaşarlık. herneyse bana aylarca arkadaş olduklarına inandırmak için herşeyi yaptı. kampa gidip çadırda kalıyolardı haftasonları falan. inanın körü körüne saf duyguarla bağlıydım. yuksek lisans tezimi dönüp izmire yereşip orda yazmayı düşünüyordum ingiltereyi bırakıp. ingilteredeki ilk 3 ayımda dışarı bile çıkmadım doğru düzgün. ve beyler o yanındaki huur çocuğu ile bunlar beni resmen ayakta gibmişler. çok fazla olay oldu ama kafanızı bunlarla meşgul etmek istemiyorum.

    geliyorum sadede beyler. yıllarca izmir'e sövüp sayan herkese savaş açtım. hep izmirlileri kızlarını falan savunup onyargılı olmayın dedim. ama bu ikisi beni öyle bi gibtiler ki. ve çevrelerinde tanıdığım insanlar içinden adam gibi adam diyebileceğim sadece 2 kişi vardı ve onlar da izmirli değildi. çevresindeki izmirlilerin hepsi anormal anormal gavat yavşak tiplerdi. lanet olsun böyle işe. bu nedenle artık ben de izmir'e ve izmirlilere karşı önyargılı oldum.

    sevgili izmirliler. şehrinizde bulunan bir çok gavat ve huur malesef böyle önyargıların oluşmasına sebep oluyor. hep kızardım sövüp sayanlara. ama bunların ikisi arkadaş ayağından beni resmen gibip attılar. kız bana en son çocuktan hşlandığını söyledi ve sonra birbirlerinin resimlerini profil falan yapmaya başlayıp hayatımdan gibtir olup gittiler.

    işte böyle beyler ben de okuyanı gibeyim.

    özet: bence de izmirin suyunda bi sıkıntı var.

    edit: beni burada haksız gören insanlara sadece şunu demek istiyorum: çok sevdim güvenmek için herşeyi yaptım. onlarca yakaladığım yalanına rağmen her defasında kendimi güvensizlikle suçlayıp ona haksızlık yaptığımı düşündüm. aşık oldum çok sevdim gözüm hiçbişeyi görmedi. kampta çadırda kalmaya tabiki ikisi gitmiyordu grupça gidiyorlardı haftasonları hep 8-10 kişi. türlü türlü yalanarına devamlı beni inandrıacak kulplar buluyordu. tabiki kampa gitmelerinden rahatsızdım ama çok sevdiğim için ona inanmayı tercih ediyordum. elimden başka bişey gelmiyordu.
    ···
   tümünü göster