/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.hocam.com/foru...adaslar_bi_bakar_misiniz/
  1. 1.
    +6
    evet beyler p.tesi gecesi bardan çıktık ev arkadaşımla herifin teki geldi yok eşimden ayrılcam param yok otelden attılar kalacak yer lazım falan dedi tamam abi dedik gel bi gece misafirimiz ol 2 bira da aldık adama geçtik eve.

    başladık muhabbete öğretmenmiş bu beden eğitimi öğretmeni bir haftadır raporluyum dedi intihar edecektim dedi iyi ki sizin gibi güzel insanlar var dedi ben amk oldum olası insanları sevmezdim nerden aldım eve neyse bu ağlıyo falan bide anlatıyo eşiyle ilgili problemleri sıçmaya giderken bile izin istiyo ama görseniz nasıl mazlum amk .

    ertesi gün oldu kahvaltı yaptık ben gideyim falan dedi ev arkadaşım yok kal falan diyince bende tamam kal dedim o günün akşamı bundan para istemiş 100 lira akşam ben sana vercem demiş vermemiş benim haberim yok bana söylemedi neymiş adamın gururu kırılmasınmış bu kadar da düşünceli.

    ertesi gün oldu hala bizim evde amk akşam bana geldi para lazım bana 100 lira sana vercem 10-11 e kadar dedi tamam dedim al çıktık dışarı bi hesaba para yatırdı .

    ev arkadaşım eve geldi sordum dedim sen buna hiç para verdin mi verdim dedi ne kadar dedim 150 dedi geri verdi mi dedim yok dedi bana neden söylemedin dedim herifin gururu kırılmasın diye zaten ne kadar zor durumda görmedin mi falan dedi .

    ben sinirlenmeye başladım çünkü saat 11 olmasına rağmen benim paradan bi ses seda yok bi yandan da içiyorum herifi dövmeye karar verdim çağırdım çocuğu gelsene bi odaya diye geldi dedim dövecem falan bu dedi yok kanka adam içerde ağlıyo verir paranı vermezse kefilin benim falan dedi iyi dedim amk kefil sensen . bu gitti herife 50 lira daha vermiş o akşam şaka gibi amk

    ertesi sabah bu kavonozda para biriktiriyodu ordan para eksilmiş bana sordu yok dedım haberim sonra adama sordu bu herif yine üzülmiş falan sonra googledan bakmış adama sunu görmüş .

    http://www.hocam.com/foru...adaslar_bi_bakar_misiniz/

    herif hala evde bu arada dedim yürü gidiyoruz polise gittik başka şubeye yönlendirdiler orda anlattık adamın hiç suçu yok siz vermişiniz falan dediler dedim bende senet yapalım bari herifle eve geldik senet yaptık sonra o siteyi gösterdik siz bana güvenmiyosunuz dedi dedim sana ne güvencem amk tanımam etmem acıdım eve aldım sen dedim muallaklik yapıyosun 42 yasında herif bu amk . dövemiyorum da amk sonra polise gitcek darp ettiler falan diyecek neyse bu senedi yırtı masanın üstünde ki ben size paranızı getircem eğer öyle bir şey yaptıysam o.ç falan dedi gidiş o gidiş . akşam tekrar polise gittik olay yeri inceleme parmak izi aradı bulamadı sonra senedi söyledik güveni ihlal etme mi ne o konudan soruşturma başlatıldı ceza alacağını da sanmıyorum . yani iyilik yaptık başımıza iş aldık ama sokakta görürsem bu sefer gözünün yaşına bakmıcam çünkü o.çları dövülmeyi hak ediyor olan arkadaşa oldu işte .

    özet :gibi tuttuk

    http://www.hocam.com/foru...adaslar_bi_bakar_misiniz/

    bu herif hala sokaklarda kocaelide ki arkadaşlar dikkatli olun amk esnaflar falan kanmayın bu herife
    ···
   tümünü göster