/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +7 -6
    Baba Parası Yiyen , Altındaki Arabası ile Hava Atan , Yanında 3-5 Kızla Gezen , Ortamı Bol Olan , Şekil Kovalayan , Marka Giyinen , Cüzdanının , Yüreğinden Daha Kalın Olduğu , Erkeklere Hep Aşık Oldunuz . Gerçek Aşk'tan Hep Uzak Durdunuz . Tek Amacınız , Şekilin Yanında Şekil Yapmakt ı. Üstü Açık Arabalara Binerek , Marka Elbiseler Giyerek , Egonuzu Tavan Yapmaktı , Bunuda Başardınız . Ay O Kız , Şu Çocukla Geziyordu , Dedirtmekti Amacınız .
    Sabahtan Akşama Kadar Çalışıp , Ailesine Yardımcı Olmaya Çalışan insanlar Hiç Umrunuzda Bile Olmadı . Olmadığı Gibi , Köşe Başında Mendil Satan Çocukla Dalga Geçtiniz . Aşağıladınız , Hor Gördünüz . Sabahın Köründe , El Arabası ile Çöp Toplayan Adama iğrenerek Baktınız . Tartıyımmı Abi , Diyerek Elinde Tartısı Olan Çocuğu Üzdünüz .
    Ekmek Parası için Çalgıcılık Yapana Güldünüz , Televizyonda Şekil için Gitar Çalanlara Öldünüz .
    Ve , Hatta . Kısacık Eteklerinizi Giyip , Bir Taraflarınızı Açarak, 2-3 Dekolte Vererek , Herşeyi Elde Edeceğini Sandınız . Komiksiniz , Çünkü Aşağıladığınız , Dalga Geçtiğiniz , Güldüğünüz , iğrendiğiniz Ve Hatta 'Küçük' Gördüğünüz O insanlardan Daha Ufaktı , Mini Eteğiniz . . !
    Yanlışın var kardeş diyen beğenmesin, kardeşim.
    ···
   tümünü göster