/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Sen kız olmak istiyorsun çünkü dişilerin amlarını vererek elde edebildikleri bedava gibi görünen şeylere özeniyorsun. Halbuki dıbını vererek menfaat elde etmek köleliktir. Önemli olan aklını kullanarak menfaat elde etmektir. Tabii sende akıl ve özveri olmadığı için amın olsun istiyorsun. işte bu düşük ırktan gelmekle alakalı. Düşük ırkların erkekleri, üstün ırkların erkekleri kadar zeki değildir. Bunların akıl yürütme, bilgiyi analiz etme, mantık kullanma, geleceği hesaplayabilme, içinde bulunduğu durumun farkında olma gibi yetenekleri yok.

    O yüzden alt - ırklarda kadın ve erkek hemen hemen eşit zekadadır. Ve böyle toplumlarda hem erkeğin hem de kadının zekasının toplamı, üstün ırkın kadınlarından bile daha düşüktür. Kadınla eşit zeka seviyesinde olan alt - ırk erkeği, kadının amıyla elde ettiği şeyleri aklıyla elde edemediği için kendisin de neden bir am sahibi olmadığını sorgular...

    Üstün ırkın erkekleri ise amları hem kullanır ve zekasıyla kendine daha da büyük menfaatler sağlayabilir. Yani üstün ırkın menfaat sağlayabilmesi için am sahibi olması gerekmez.

    Aşağı ırklardan gelenlerin ne kadar acınası oldukları belli değil mi? Ben bu yazıyı yazarken bile suratımda bir tiksinti ifadesiyle yazıyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      okumadım aq ekşicisi
      ···
    2. 2.
      0
      eksicilerin analarini gibeyim
      ···
   tümünü göster