1. 1.
    +25 -1
    hiç kimse karşılıksız sevmiyor (hatta hiç sevmiyor) günümüzde her ilişkide bir çıkar var. bizim huur çocuğu modern-yobaz karışımı gençliğimiz ise asgari ücretle çalışan babasına millete gösteriş yapmak için ıphone 5 ne gibimse aldırıyor adam çocuğuna telefonu verirken gözü doluyor ama çocuk o kadar seviniyorki babasını fark edemiyor.

    amı var diye erkekleri peşinde koşturan kezbanlardan, 3 kuruşluk amlılara artistlik olsun diye romayı yakan türk erkeklerinden de nefret ediyorum. işin içine ne zaman bir kız girse hemen fitne fesat karışıyor ortalığa amk.

    arkadan konuşma arkadan vurma çekememe kıskançlık ne gerek var lan bunlara ölüp gibtirolup gidecez işte ne zütüreceksiniz yanınızda hayat erdemdir. bu hayat sınavımızı erdemimizle veriyoruz. kimi zaman kötü insanlara doğru yolu gösteren bir babacan edasıyla erdemliyiz. kimi zaman kız çocuklarına tecavüz edecek kadar en yakın arkadaşının arkasından konuşacak kadar erdemliyiz.

    sosyal statü diye gibtiğimin bir olayı var şimdi de, yabancı ülkelere gitmedim ama türkiyede bunun anlamı insanları aşağılayarak üste çıkmak. benim çok şansım oldu beyler hala şansım var ama erdemden bahsetmiştim tek sahip olduğum onurumu gibtiritaktan insan uydurmaları yüzünden kaybedemem.

    bu insanlar o kadar aşağılıklardır ki alim olursunuz cahil derler, allah dostu olursunuz deli derler. fakir olursunuz giblerine takmazlar. zengin olunca zütünüzden ayrılmazlar.

    bunları fark eden insanlar kendini toplumdan soyutluyor ve bu insanlara deli deniyor işte. ama insanlığa sevgiyi öğreten en çok katkıyı yapanda bu insanlar örneğin: mevlana

    bir boşlukta kaybolmuş gibiyim
    yalnızım ve kimseye güvenemiyorum
    ···
   tümünü göster