/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -2
    klagib komünizm tarihini bilmeden komünizm savunucusu, araştırsa bile sadece yanlı kaynaklardan araştıran komünistlerden birisin yani ?

    Stalin ve Mao en çok bilinen komünist liderlerdendir ve faşistlikte Hitler ile denktirler. Ama sırf komünist lider oldukları için "faşizme karşı omuz omuza" diye sağda solda eylem yapan cahil okuma özürlülerin dikkatini çekmez yaptıkları.

    Bunları sana SSCB lideri Stalinin yaptığı soykırımdan Anadoluya kaçan Kıpçak Boyundan bir Kırım Türk'ü söylüyor. Stalinin Kırımda, Afganistanda ve birçok yerde yaptığı soykırımlara heryerden ulaşabilirsin. Oku cehaletten kurtul sonra gel karşıma.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      sosyalistler asol fososot bo kerem diyen mal ergen ülkücü..
      tarihi öğren ve öyle gel..
      nazilere ukraynalı ve kırım türkleri dışında destek olan cıkmamıstır..
      türkler sovyet tarafında cephe gerisinde sabotajlar yapmış.. hitler savaşı kazansın diye sovyet askerlerinin geciş yerlerine mayın döşemişler, tren hatlarını patlatmışlardır.. git o aglayan kıpccak amcana söyle türkler o zaman kimi destekliyormuş... soykırımmış peh.. bre amk sovyet ordusunda orta asyalı binlerce asker var.. türk birlikleri var ne soykırımından bahsediyorsun.. birde adam tek yanlı ögrenmişsin diyorsun ama tek yanlı öğrenen sensin..
      ···
   tümünü göster