/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +26 -2
    Beyler şunu bi öğrenelim. Amlı zihni duygularla çalışır. Farklı olmamızın ana nedeni budur.Bir durum karşısında erkek zihni mantıkla çözmeye çalışırken kadında ilk uyanan şey mantık yerine duygudur.

    Hatunlarla muhabbetin yapı taşını da aynı şekilde duygu oluşturur.Şimdi ne dediğinizi duyar gibiyim.Tamam yarram da hangi duygu amk nasıl olcak o duygu işi muhabbette.

    Hatunların dıbını boşaltan belli başlı konu başlıkları vardır. Bunlar hatunların ilgisini her zaman çeker.
    1- ilişkiler.
    2-Heyecan uyandıran olaylar
    3-Tesadüf, kader vesaire
    4-Macera veya exotic (seyahat falan yani)
    5-Müzik
    6-Dram
    7-Tehlike

    Mesela yurt dışına cıkan elemanlar anılarını anlatırken hatunların ağzından su akar veya bir hatun ünlü birinin ilişkilerinden bahsedildiğinde çenesini kapayamaz. Yani ana fikir gidip de bugün tuvalette ne kadar kalın sıçtığını anlatmamak. Zaten her kadın farklıdır ben biraz genelledim ama manitayı biraz tanırsanız nelerden hoşlandığını ve doğal olarak neyden bahsetmeniz gerektiğini çözersiniz.

    Gelelim muhabbeti nasıl hiç *çaktırmadan* domine edeceğinize.

    1-Konu bölme:
    Diyelim hatun hiç ilginizi çekmeyen ya da sizin yakınlaşmanız için açık uç bulundurmayan bir muhabbete girdi. Konuyu değiştirmek için cok net bir taktik var. Hatun kişinin son cümlesinden bi kelime alıp herhangi bir konuya atlayın. Mesela hatun çalıştığı yer hakkında konuşmaya başladı. Hatun huur veya astronot değilse muhtemelen sıkıcı geçicek. Veya köpeğinin ölümünden bahsediyor. Depresif bi konu arkadaşım. Senin gibine kesinlikle yardımı dokunucak bi konu değil.

    Mesela manita başladı anlatmaya: Bugün iş yerinde yazıcı bozuldu, müdür de geldi tam o anda elime raporları tutuşturdu vesaire. Hemen uydur bişey amk ama ilginç olsun. Mesela Evet ya bizim bi şube görevlisi vardır adam tam bi alkolikti sürekli iki tek atıp gelirdi leş gibi alkol kokarak dolaşıyodu.2 Aya kalmadı kovuldu pekekent haha. Sıkıcı ve hatunun içini sıkan bi konudan pat diye eğlenceli ilginç bir konuya atladın. Mantık cok basit hemen kapmışsınızdır.

    2- Konu Genişletmek: Bunun mantığı da öbürüne benziyor. Atıyorum hatun ilginç keyif alarak anlattığı bir konuya başladı. Sana düşeni devam etmesi için hatunu cesaretlendirmek. Anlattığı şeylerin arkasındakileri keşfetmeye çalışmak.Ve hatunun seninle bir bağ hissetmesi için ona daha fazla şans vermek. Klagib tepkileri illa ki kullanın.Yok be ciddi misin? , ee sonra ne oldu .Sadece bunu yaparken cok fazla istekli görünmemeye dikkat edin. Bunları yaptıktan sonra manita da daha fazlasını anlatmaya heveslenicektir.

    3- Konuları Loop Etmek: Bunu yabancı bi dergide okumuştum. Komedyenlerin en çok kullandığı teknikmiş. Cidden de Cem Yılmaz'ın stand-up gösterilerine bakın. Adam birşeyi anlatırken başka bir şeye atlayıp ilk konuyu kafasında tutuyor. Hatta bunu 5-6 defa yapıyor. Gerçekten zor bir teknik ama getirisi büyük. Hatunu aldın deniz kıyısına zütürücen ama 1 saat 15 dakika otobüs yolculuğu var. Yazıldığın hatunla 1 saat boyunca konuşacak hiç bir şey bulamamak nasıl bir duygu biliyo musun ? Muhtemelen biliyosun. Hatunun zihni otomatik olarak bu adamla biz uygun değiliz galiba sinyalleri gönderir.O yüzden bunları hep ezberleyin üçünü de kullanın derim beyler.

    Aklıma gelirse yazarım ama 3 numaraya dikkat ;) ( Ana başlık: nasıl her kadının istediği erkek olunur anlatıyorm )
    ···
   tümünü göster