/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +3
    şuku bin ben yazacaktım bunları beni uğraştırmayıp yazmışsın. 1 hafta önce demba ba kainatın en iyi forvetiydi şimdi huur cocugu oldu. gökhan töre robbendi şimdi hurşut meriç oldu.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa gökhan töre önlem alınması kolay bir adam. bir rivayet var gökhan töre adam eksiltiyor deniliyor. adam yana çalım atmaktan başka bir halt yapmıyor amk fenere gs ye karşı hele hiç oynayamıyor. bak bugun bek mehmet topuzdu o kanattan geldi orda da bi numara yapamadı. demba ba zaten markaj altında etkisiz hiçbir şey yapamıyor. tolgay, veli, olcay gibi adamlarıda emre volkan gibi adamlar sindiriyor korkutuyor ve sonuç bu. ben beşiktaşın tek olumlu yönü var o da kadrosunun genç olması.
      ···
    2. 2.
      0
      5 para etmez oyuncu topluluğu isterse 10 yaşında olsunlar ne fark edecek. tekniğine güvenip oyun kurucu yaptığın adam boş kaleye gol atamıyor sonra oğuzhan geleceğin xavi si falan diyolar. takır takır parayı basıp adam gibi kaliteli 11 oyuncu almazsa begibtastan bi gib olmaz. anca mersin idmanyurdunu yensinler akhisara gol atsınlar. penaltı olmayınca demba ba nın esamesi okunmuyor. senelerdir 2-3 maç kazanıp kendilerini şampiyon sanıyorlar ama sonrası hep hüsran akıllanamaadılar bir turlu
      ···
   tümünü göster