/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10 -1
    Beyler bu gün uçuş günüm amk. Gün içinde 3 kez bildiğiniz uçtum.
    1incisi Ziraat Bankasında oturduğum yerde sıra bekliyordum. 60 yaş üstü kadife pantolonlu amcalar, basma etekli teyzelerden bi zütlük yer bulup sıkışmıştım hemen. Ayakta kalıp homurdanan antikaları giblemeden gibi taşşağı yayarak oturuyordum. Cağıl cuğul bağırışlar, sıra kavgaları, yaşlıların yaşlılıklarıyla biz kalitesiz, saygısız gençler üzerine kurduğu hegemonyalar derken sıram yaklaşıyor ve heyecanlanıyordum.
    Ziraati bilen bilir, hani işlem değişik olunca numaralar 345,346yken birden 764,765 falan oluyo amk. Benim sıram 769'du. 767,768 oldu. Birden tıkandı sıra. Ben de zütüm yer görmüşken kaldırmak istemedim sıra gelince fırlarım diye düşündüm. Bi iki pembe konversli, pembe badili, siyah zıbınlı kezban vardı. Onlara kuğul görünmek için kulaklığımı takmış, bi kulağım da boşta isYanQar26 dinliyordum Nokia e3 telefonumla. Ses dışardan duyuluyordu en ufak bi sessizlikte bütün ilgi bende olacaktı ama variller bir türlü susmuyor sürekli feryat figan hönkürüyorlardı. Tam o sırada "dindong" sesini duymamla uçan sabri misalı ayağa fırlamam bir oldu ki 347 yazıyor tabelada.
    Tam o sırada boş koltuk gören 3 tane suriyeli kadınla, 2 tane SSK emeklisi amca sevişmeye başladı, Kezbanlar "svşmsnize qrzklılar çcuk uçuo şuan" diyerek beni destekleseler de onlara aldırmayan altın dişli bi amca kahveden çaldığı okey taşlarını sağa sola fırlatarak üzerime koşuyordu.
    -Ben hala III. GIYASEDDiN KEYHÜSREV gibi havada sallana sallana asılı haldeyim-
    Koltuk kapma heyecanı yerini şaşkınlığa bıraktı. Noldu diye arkamı dönerken gördüm ki kirli sakallı,en az benimki kadar yağlı kıvırcık saçlı, kahverengi dişleriyle sırıtan cinibiz gibi bi goblin çoktan oturmuş ve burnunu karıştırmaya başlamış bile.
    Ben de irice bi insan olarak dengemi kaybedip koltuğa oturdum ve 7. seviye havan misali(Coc oynayan bilir) goblini oracıkta imha ettim.
    Zaten yer kapamadığı için öfkeli olan kalabalık, olanların karşısında daha da öfkelenerek pislik yapmaya başladı.
    Teyzeler dişlerini söküp muşta niyetine kullanıyor, amcalar altın dişlerini söküp don lastikleriyle bana fırlatıyorlardı. Çaresizce sıramı bekleyemeden çıkmak zorunda kaldığımı hissettim ve zütümü kaldırdığım an goblinin ölmediğini farkeden kalabalık sinirini ondan çıkardı. Ben o arada kapı önünde duran kezbandan makas alıp koşarak dışarı çıktım.

    4-5 dakika koştuktan sonra polis, ambulans ve itfaiye sirenleriyle irkildim ve arkama baktım. Eve gelince öğrendim bankayı soymaya gelen 5-6 kişilik hewal bir grup öfkeli kalabalık tarafından kontrol altına alınıp, yakılarak imha edilmiş.

    Okuyan varsa 2. ve 3. uçuşlarımı da anlatıp kendime bi tavuk kanadı almaya gidicem.
    ···
   tümünü göster