1. 1.
    +4
    @2 ye özendim şimdi. satır aralarında onun atladığı şifreleri çözüyorum:

    bin:dilimizde babası olmayan veletlere zengin binlerinin fütursuzca saldırma biçimidir. bize bin dediğine göre son model bigibletiyle babasının parasını övünç kaynağı olarak gören kapitalizm çocuğundan farkın yok manasına gelir.

    köle:filolojik manada hür iradesi zaptedilmiş, yaşamı sahip olarak adlandırdığı kişinin insafı ile gururu arasında sıkışığ kalmış aciz insandır en basit tanımıyla.gel gör ki biz burada kendi hür irademizle kah gibiyor,kah dur gibme o senin kardeşin diyebiliyor ve hatta seni adam yerine koyup böyle uzun uzun yazdığımız gibi sitenin komuta kademesine de veriştirebiliyoruz.

    farkındalık: diğer sözlüklere girmek için taklalar atmak yerine burada senin deyiminle "seviyesiz, cahil kuru kalabalık" kamuflajı altında inceden kalay çektiğimizin farkındayız aslında.

    dünyada olmamak(yokluk):sen var olduğunu sandığına göre, tanımlayabildiğin her kavramın zıttıyla var olabildiği felsefesine kendini kaptırmış, beyni kalıpların şeklini almış, boğalara saplanan mızraktaki kanın ötesini göremeyen birisin.

    uzun yazarak gibilmeme sebep olduğum için sizler adına kendimden özür diliyorum.
    ···
   tümünü göster