/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    -5
    okumadım kardeş. boş beleş şeyleri okumuyorum genelde, pgibolojim bozuluyor. kişisel alma. @2 kültürünü getirenin de devam ettirenin de anasını gibeyim, sözlüğün bu hale gelmesinin büyük etkenlerinden biri @2 oalylarıdır. zira millet ayar verme peşine düştü, creativ düşünce yok oldu. bunları bilmemen normal ama.
    ···
    1. 1.
      +5
      sozlugun @2 den ibaret oldugunu soylemiorm okumadan yorum yapan yaratıcı düşünceden bahseden aklını gibiyim .kişisel alma.
      Yorum yapmadan önce okumayı biliyorum en azndan

      edit : senin beynin min 26 entry sonra çalışıyor olabilir gibtiğimin anal doğumu
      Bir yazar saatlerce düşünüp @2olamaz zaten bunu senin gibi attakundan döllenmiş mal bir adama neden anlatıyorum buna yanıyorum.
      Puhahahaah allahın eziği ya saç kurutma makinesiymiş puhahaha kafatasının içindeki leblebiyle cümle kurabilmen bile taktir edilesi.
      edit2: anladım kardeş anladım mal olduğunu geç anladım kendi yazdığını bile düşünmekten acizsin ve salak bir beynin üretebileceği çocukça küfürlere başlayanın sen olduğunun farkında bile değilsin.
      yanıtla olmamasını düşünemeyecek kadar beyin yoksunu olmanı televizyon kumandasından döllenmiş bir annen olduğu için anlayabiliyorum .. puhahhaa kaçıomuşum allahın aminoasiti
      neyse guzel oldu uplanmış oluyor
      edit 3 : puhaha mnakoduğmun malı yanıtla kısmının kime yanıp yanmıyacağınıda anlayamayan mahlukat kırıntısı
      hoşçakal aminoasit kardeş
      edit 4:upla beyinsizim upla btanem
      edit 5:asıl beyinsizlerin down sendromlu olanlar olmadığını görünce mutlu oluorm
      ···
    2. 2.
      -3
      kardeş, okumadan ayar verdim farkındaysan, bi @2 değilim ama @26 olarak ananın klitorisini saç kurutma makinesiyle uyardım. :d
      "okumadım" deyince hiçbir şey okumuyorum anlamında değil kardeş, sen ve senin gibi engellileri kale almıyorum, saatlerce düşünüp yazdığınız saçmalıklara değer vermiyorum, bana bir şey katacağını düşünmüyorum. kişisel alabilirsin, burda alenen küfür ediyorum. :d

      edit: yukardaki editine cebaben: başlığı dün açmışsın kardeş, yeni gördüm. :Dddd amk tek cümleyle bütün tezini çürüttüm yine. kelimeler yetmeyince salt küfürler ediyorsun ve sözde kahkaha efektlerinle ezilmiş karakterini rahatlatıyorsun. :d üzülüyorum. bir de bana bak; tetriste uzun çubuk gelmiş gibi yerleştirdim küfürleri ananın dıbına, cümle bütünlüğü hiç bozuldu mu? her entrym ders niteliğinde, anlayana :dddd

      unutmadan; "edit gireyim çakmasın, cevap verince bildirim gidiyor sonra anamı gibiyor" düşüncen gözlerden kaçmadı :Dd
      ···
    3. 3.
      0
      selam, ben yanıtladan yazıyorum dsfgdfgdf sus lütfen, yeter. down sendromlu çocuğa anlatır gibi anlattım, idrak edemiyorsun. her fatalityde bir eksi vermen bile büyük bi zayıflık. hoşça kal.
      https://www.youtube.com/watch?v=G4kRN-OKL9s
      bak kardeş. :d

      edit: d:d..d.d.d

      şuku aldıkça mutlu mu oluyosun :ddddddd
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster