/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +16 -14
    ulan bu adamların amacı insanları cinselliğe boğmaksa, kendi uluslarını bu işten nasıl koruyorlar? eğer bir bozulma olacaksa bu topyekun olur. bu bir.

    ikincisi, cinsellikle ancak tembel toplumlar boğulur. batıda ciks normal bir olay. ayrıca adamlar kolay deşarj oldukları için, işlerine güçlerine daha kolay adapte oluyorlar. ha bir kısım katolik bağnaz millet var, ferreya en çok bu kesim rağbet ediyor. her yerde sinik, başarısız vardır. yoksa ferre, ve ciks çalışan, üreten bir batılının gündeminde olan bir şey değil. o zaten normal yollardan karşılıyor, ciks yaparken iletişim yeteneklerini güçlendiriyor, ferreya gerek bırakmıyor.

    bir de müslüman dünyası şirke çoktan batmış. ortada müslüman diye bir şey yok. herkesin cemaati, tarikatı, şeyhi hocası var. kuran'ı yetersiz görüp, başka kitaplara, başka hocalara inanan milyonlar var islam dünyasında. peygamber öldükten 300 yıl sonra kitaplaştırılmış hadislerle sahte dinler yaratıldı. peygamber'in hayattayken yasaklattığı hadis yazımını hortlattılar. konuşturma beni. bugün batı, medeniyette -sözde- islam dünyasını çoktan sollamıştır.
    ···
   tümünü göster