/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +50 -8
    Beyler Antalyayı bilen bilir daha şimdiden turist istilasına uğradı. Ben de bu gün Cumaya gittim epeyidir gitmiyodum. Hem geçen haftalara imza atarım diye düşündüm. Her neyse tıklım tıklım, eski, ünlü bi Camiide bi dizlik yer bulup çöktüm hemen.

    Namazın ortalarına doğru 15 kişilik ingiliz bi grup geziye gelmiş "What the fucking going on" namaz kılanları göstererek "Who is the fucking stuppid" tarzı konuşmalarla gülüşüyolar. Ülkede Fuck'ın anldıbını bilmeyen 3-5 kişi kaldı amk. Ben de ingilizce bilen bi hava kattım kendime ve cemaate ayak uydurup ıhım, öhöm diyerek tepkimi gırtlağa getirdim.

    Cuma bitti, Cumacı müslimler topuklarken, Öğleyi kılacak olan has müslimler ön saflara ilerliyordu. O kargaşada tepkimden rahatsız olacak olmalılar ki ingilizler bana omuz attı ve olanlar oldu..

    Çok sinirlenmiştim ve işaret parmağımı kaldırıp "Ey! Cemaat-i Müslimin! Bu gavurun tohumları, dinsiz Allahsızlar sabahtan beri dinimize, peygamberimize küfrediyor! Biz ki Hz. muhafazidin ümmetleri, Allahın aciz kulları Müslümanlık için Batı Avrupaya kadar dayanmış Endülüslerin torunları şu 3-5 dengesize ağzının payını vermeyecek miyiiz ???" diye bağırmamla beraber..

    Kapıdan çıkmak üzere olanlar yumurta topuklularla, ön saftakiler çinileri söküp, arkadakiler tesbihlerle, taburede oturanlar tabureleri kapıp, müezzin mikrofonla, imam cübbeyle, Tüm Cemaat Allaaah Allaaaaahh nidalarıyla saldırmaya başladı.
    Gayrimüslim dövmekten Kabe-i Şerife yüz sürmüş kadar haz alan cemaat hırsını alamıyor vurdukça vuruyordu. Ama bana yapılan saygısızlığın cezası bu kadar hafif olamazdı.

    Koşarak minareye çıktım ve Cihad çağrısı yaptım. Çağrıyı duyan hemen herkes satırlarla sopalarla çıktı geldi. ingilizler "No to Racism" diye bağırıyor. Müslümanlar "Allahuekber!" diyerek dövüyordu. Epeyi dövülen, bazıları öldürülen ingilizleri AS950 kamyonete yükleyip CHP Gençlik Kolları önüne attık.

    Cemaate imamla beraber önderlik yaparak kamyonun üzerinde ilahi eşliğinde ilerliyorduk. Birdenbire sakalım uzadı, beyazlara büründüm ve Hac için para biriktirmeye başladım. Az önce Ebu Bekir Bağdadi isimli bir Mümin kardeş aradı ve beni Ortadoğuya çağırdı, bayağı da iyi para teklif etti. Oraya gidip hem Allah için savaşacağım, hem de Hac için para biriktireceğim. Şimdi yatsıyı bekliyorum, kılıp yola çıkacam.

    Haydi Allah'a emanet olun, Allah yar ve yardımcımız olsun...
    ···
   tümünü göster