/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    kafası boş olanda sensin eminim , o savunduğun hüseyin nihal atsız'ın yazdığı bütün kitapları okudum , bozkurtların ölümü adlı kitabını okudun mu mesela sen ?
    gerçi faşistim yazmışsın , bu yüzden çok hoşuna gitmiştir eminim.
    bulgarlardan başlayıp çeçenlere kadar herkesi türk'ün düşmanı ilan edip , faşistlikte çığır açan tipler mi kurtaracak türkiye'yi ? türkçülüğü abartıyor dedim zaten bu ülkede türkçü gerekmez demedim . lafı zütünden anlamamayı dene önce sen.
    ···
    1. 1.
      0
      adam Allah değil sonuçta düşüncelerinin hepsi doğru olmak zorunda değil veya senin benim onayımı almak zorunda değil sadece başlattığı akım çok önemli ve madem tüm kitaplarını okudun tam anlıyamadın sanırım kafatasçı bir adam değil sadece Türk sevdalısı bir adamdır Türke zarar vermemiş vermiyecek kimseninde düşmanı değildir ki konuyu nasıl Türkçülüğe çektin anlamadım sen bana cevap ver ben nerde hakaret etmişim sosyalizme de sen bana küfür etme hakkını buluyorsun kendinde?
      ···
    2. 2.
      +1
      entrymde bir küfür göremedim ama senin verdiğin cevapta küfür yazıyor, sanırım kendi entryni okumuşsun.
      faşistim ve türk ırkçısı yazmışsın yukarıda , türkçülüğe nasıl mı çektin diye soruyorsun şimdi ?
      nihal atsız'ın türkçülüğü abarttığını söylüyorum , yazılarında komunistliği bitirmenin gerektiğini söylemiş , sosyalizminde temeli komunizme dayanıyor zaten. bu yönden sosyalizmi katarak cevap verdim. yıllardır nihal atsız okuyup faşistim diyen birisinin sosyalizm hakkında 2 satır şey okumamış olması ayrı bir cehalet örneği tabii. sosyalizmi nedir bilmem ki derken aşağıladığını düşündüm , ondan cevap verdim. meğer gerçekten okumamışsın.
      ···
    3. 3.
      0
      simgesinde orak gördüğüm hiç bir düşünce sistemi hakkında bir şey okumam çünkü hepsi kürt yuvasıdır ve kürtün desteklediği bir şeyin doğru, mantıklı veya ülke için hayırlı olma olasılığı yoktur sıfırdır zaman kaybı olduğu için okumam ben yinede saygımdan sordum anlatın diye sen anlatmak konuşmak yerine daha ilk entryinden benim düşünceme saldırdın yok nihal atsız şöyle böyle demişsin ve eklemişsin sosyalizme nasıl tak atarsın ulan sadece anlatın dedim nerede tak attım?
      ···
    4. 4.
      0
      ordaki orak çekiç işçi kesimini temsil ediyor , bak mesela okusan biraz bilirdin bunu.
      okumadan tak atmak , bilmeden konuşmak , asıl tehlikeli olan bu. kürt yuvasıymış , mantığa bak dıbına koyim.
      ···
    5. 5.
      0
      o kadarını biliyorum kardeşim bu oluşumların hepsinin düşüncesi zehirli herkes eşit olacak ayağına hepiniz kürt milliyetçiliği yapıyor onları savunuyor polise onlarla yan yana taş molotof atıyorsunuz orak varsa uzak duracaksın
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster