/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +236 -30
    amonym ve mal adamdan sonra en kıdemli yönetici benim. onlar zaten sözlükle ilşkilerini kestiler filhakika bu görevi layık'ı vechile ifa edebilecek hasletlere de sahip değiller. geriye kalan tek seçenek benim adminliğim.

    sizden tek ricam; bilhassa itikatlı, alnı secdeli yazarlarımızdan:
    serkan incinin ebediyete intikali yönünde cenab'ı allah'a yakarmanız. kağıt üzerinde bir mümin???in ölümünü istemek pek de şık bir eylem değilmiş gibi gözükse de , ehemmiyet arz eden, toplumun geniş bir kesimi tarafından ilgi ve takdirle takip edilen oluşumların, topluma ve insanlığa daha faydalı bir şekilde mevcudiyetlerini idame ettirebilmeleri açısından halisane hislerle huzurunuza sunduğum bu naçizane emelime icabet etmenizi; gerek toplumun, bilhassa gençlerimizin manevi dünyalarına doğrudan etki eden mevzubahis oluşumun daha sağlıklı idaresi, gerek idarede baz alınan hususların fıkhi temellere dayandırılması gibi zaruri sebeplerden ötürü elzem ve hayati görmekteyim.

    hepinize saygılarımı sunar serkan inci denen zatın ivedilikle cenabı allah'ın huzuruna varmak suretiyle tebdil'i dünya eylemesini yine cenab'ı haktan niyaz ederim.
    ···
   tümünü göster