/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 551.
    +82 -2
    Panpalar aklıma gelen baya bi rezil anı var sırayla anlatayim
    edit:Yeni anım editlenmişir. Okumanız şiddetle tavsiye edilir.

    1)Beyler ben 5 6 yaslarindayken annemle seda sayan izlerdik.Ben seda sayanın memelerine bakip pipimle oynardim gizlice.Bi keresinde annem odada yoktu. Televizyonda bu karının programi açıktı ve dansözler vardı kıvırıyorlardı falan. Bende ki de nasıl bir azgınlıksa televizyondan dansözleri yalamaya çalışmıştım. Dilimi bildigin televizyon cdıbına sürmüştüm amk.Tam o sırada annem girmişti odaya. Durumu açıklayamamıstım dışarı kaçmıştım. Uzun bir süre annemin yüzüne bakamamıstım utanctan.

    2.Yine ayni yaslardayken komsunun çocuğu bir arkadasla beraber takılırdık. Ramazan da bir gün teravihe gidelim dedik.Ama ben fazla bilmiyodum namaz kılmayı bu çoçuk da hic bilmiyordu amk.Ben ne yaparsam aynısını yapıyordu. Neyse işte namazda ben millete bakıp kılıyorum,bu da bana bakıp kılmaya çalışıyor. Kaçıncı rekattı bilmiyorum içim geçmiş secdede uyuya kalmışım.Bi uyandım etrafa bakındım herkes namazını bitirmis oturuyor.Biz robot gibi yirmi dakka secdede durmusuz. Yani ben uyumusum yanımdaki çocuk da ben duruyorum diye durmuş. Uyandıktan sonra hemen çıkmıştık camiden amk. Dayılar falan arkamızdan gülmüştü.

    3.ilkokul 4-5 gibiydi tenefüste kızlarla bi oyun oynardık tam hatırlamıyorum hangi oyun oldugunu arka arkaya dizilirdik duvarin dibinde.Çaktırmadan kızlari fortlardım .Kızlarda bir sey demezdi amk. Hatta okul bahcesinde her sabah sıra olurdu. Bizim sınıfin sirası hep aynıydı.Önümde esma diye bi kız vardı baya zütünü hissede hissede fortluyordum. Kız da güluyordu amk.Şimdi kapanmış amk işe bak.

    4.Beyler ergenlikteyken bir akrabaya yatılı misafirlige gitmistik. Bize bi tane oda açmışlardı. Odada kimse yokken 31 çekmiştim.Tam boşalıcam ulan nereye boşalsam diye diye dolaptan bi tane havlu alıp içine bosalmıştım. Havluyu da dolabın arkasına saklamıştım amk.O akrabaya bi daha gitmedim amk. Bayramda falan geliyorlar evden kaçıyorum.

    Baya rezilmisim amk. Daha bir sürü anım var. Aklıma gelince editlerim.

    Edit:5.Ramazan bayrdıbının 2. günüydü sanırım. Beyler bilirsiniz işte bayramda harçlıklarla torpil kızkaçıran falan alırdık.O gün de yine aynısını yapmıştık. Birkaç arkadaşla beraber aldığımız torpillerle sokaklarda terör estirmiştik. Patlatacak bir şey kalmayınca bu bebeler teker teker dağıldı.Ben de patlayıcılardan arda kalan kibritleri almış, birer birer tutuşturup eve dönüyordum. Beyler bizim evin yakınlarında boş bi arsa vardı bakımsız olduğu için uzun otlarla kaplıydı. Böyle bi binlik nerden ve hangi zütle aklıma geldi hala bilemiyorum, dedim şurda küçük bi ateş yakayım çok büyümeden söndürürüm.Bir iki kibrit yaktım otların tutuşmasını keyifle izliyorum.Öylece izlerken bi baktım ateş büyümeye başladı. Ayağımla söndürmeye çalışıyorum ulan sönmüyor, söndüremiyorum.Oturup ağlayacağım nerdeyse. Bütün otlar tutuştu yangın iyice büyümeye başladı. Yandaki bahçeli evin ağacının dallarına falan sıçradı. Benim de zütüm atmış olanları izliyorum artık söndüremem de.Kaçıp gitsemmi diye düşünüyorum ama yapamadım o anda. Sonra avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. Bayram günü ortalığı ayağa kaldırdım valla bütün millet aşşağı indi.5-10 dk sonra itfaiye bile geldi beyler. Yangın çok büyümeden söndürüldü. Boş arsanın tamamı ve yandaki bahçeli evin ağacının yarısı yanmıştı. Tabi o sıra dışarda büyük bir kalabalık var herkes birbirine soruyor yangın nasıl çıktı kim çıkardı diye. Benden de şüpheleniyorlar bi yandan. Benim de zütüm hafif 3.5 derecesinde ama söyleyeceğim yalan hazır. Neyse yangın ihbarını veren kişi olarak söz bana geldi anlatmaya başladım. Dedim ki "Yoldan geçiyordum baktım aşağı mahalleden çocuklar gizlice ateş yakıyorlar. Yanlarına gittim napıyonuz lan diye. Onlar ateş yakıp kaçtı.Ben ateşlerin arasında kaldım canımı zor kurtardım. Sonra da size haber verdim işte."
    beyler o an küçük osmana taş çıkartacak bi oyunculuk sergilemistim. Valla herkes inandı. mahallede kahraman falan ilan edilmiştim. Hatta yandaki bahçenin sahibi o zamanın parasıyla 20 milyon vermişti.iyi paraydı. onla da boncuklu silah alıp milletin camlarına sıkmıştım. Böyle de atraksiyonlu bi çocukluğum vardı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +21
      Ahahhah ayni olayi bende yaşadım televizyona dayarken halam yakalamıştı
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        sen çok yanlış gelmişin kardeş
        ···
    2. 2.
      0
      hahahaahahahaha gülmekten öldüm lan
      ···
   tümünü göster