/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 726.
    +13 -3
    üni okuyorum hazırlıktayım. hocamız bayan. aramızda iyidir bayağı. sınıfça hatta iyiyiz. içmeye gideriz eğlenmeye gideriz vs. neyse geçen bütün sınıf dolmuşa bindik hocamız da var. arkadaşın doğum günü işte dışarda onu kutluyacaz. hoca bir şey söylüyodum. o ara ağzımdan dıbına goyum lafı çıktı. sonra arkadaş uyardı böyle dedin diye çok utandım amk.

    geçende evden çıktım okula gitçem. apartmandan çıktım tam o ara ossurdum. sanki ufak bi tak attım gibi geldi. bende kapının önünde kontrol etmek için elimi züt deliğime attım burnuma zütürdüm. baktım koku yok devam ettim. umarım komşu falan görmemiştir amk.

    orta okul zamanındayım. wc de 31 çekiyom. wc kapısınında üst camı kare ama buzlu cam içeri görünmüyo. o arada babam wc nin önünden geçiyormuş. napıyon dedi. dedim sıçıyom. ayakta mı sıçıyon dedi. orda da utanmıştım bayağı amk.

    la aklıma geldi. böyle akşamları bira içip eve otobüsle dönünce acayip çişim geliyor amk. bi de soğukta daha beter oluyor insan. otobüsten iniyom eve kadar dayanamıyorum. bizim ordaki parka hemen işiyom kapişonu kafaya geçirip. it gibi koku bırakır oldum amk. 1-2 ay önce de yine içtim otobüs bekliyom kızılayda. bu sefer altıma işedim işeyecem amk eve gitmeyi bile bekleyemedim. saat 22.00 civarı. amk yine kapişonu geçirdim kafaya, kızılayın ortasında kırbacı çıkardım köprünün merdivenine sallaya sallaya işedim.
    ···
   tümünü göster