/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    0
    Kafirleri olduruyorsunuz anliyorum da insan neden kütüphane yakar,ya da put işlevi görmeyen tarihi kentleri?Üniversitede sadece mühendislik,tip, veterinerlik fakültesini bırakıp diğerlerini kapatmak nasıl bir zihniyetin ürünüdür? Umarım yalandır bunlar.

    1.elden kaynak sagla.
    ···
    1. 1.
      0
      1.si kütüphane yaktıklarını görmedim yaktılarsa içinde islama ters düşen bişeyler vardır durduk yere yakmazlar yani o kadar şeyin içinde
      2.si put veya heykel ile ilgili bir hadis var
      yerle bir etmedik hiçbir heykel ve düzlemedik hiçbir mezar bırakma
      müslim969 - tirmizi 1049 - nesai 2030
      3.cü üniversite kapanmıyo açılıyo yani savaştan sonra açılan bölümler savaşta yardım sağlayacak acil bölümler bunuda anladıysan benide anlamışsındır
      ···
    2. 2.
      0
      islam devleti kütüphane yakmaz, tam tersi islama aykırı olan heykelleri yıktıktan sonra toplumun bilinçlenmesi için kütüphaneleri geliştirdiler.
      ve halkı kütüphanelere gidip islam tarihi hakkında bilgi edinmeleri için teşvik ettiler.
      ayrıca islam devletinde eğitimde önemli yer taşır. çocuklar normal bir şekilde eğitimlerini görürler. sadece islama ters düşen felsefe dersi kaldırılmıştır. ve islam devletinin eğitime bu kadar önem vermesine rağmen tako haram'ın adının neden eğitim haramdır olduğunu sorarsanızda, tako haram'ın adı eğitim haram değil, batılı tarzda eğitim haramdır anldıbına gelir. medya çarpıtarak algı oluşturmaya çalışıyor.
      ···
   tümünü göster