/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1526.
    +3 -1
    Burada yazdıklarım yalnız beni bağlar kendi adıma konuşuyorum..
    Öhm öhm
    Sevgili dünya lideri . Aga olabildiğince basit ve etkili bir anlatım kullanmak istiyorsun bunun içinde en basit kelimeleri seçip yazmak gayretindesin buda doğal olarak zamanını alıyor buraya kadar eyvallah

    Şimdi başkan bu sözlükte içinde ferre ibaresi geçen her başlık ilgi gorur. Sonunda ise başlık sahibi hep küfür yer . Sen bunu bildiğin için ferrenin yanına bi kaç afilli kelime koyup başlık işini sağlama almışsın. Çünkü " Gelin Lan Picler Ferre 'nin Gerceklerini Anlatıyorum " diye bi başlık acsan ilgi görmez ve açtıktan kısa süre sonra kaybolur giderdi. Entryni sukulatarak yukarda kalmasınıda sağladın buda güzel taktik.

    Şimdi ilk entrylerde çeşit çeşit sorular sorup bunların nasıl gercekleseceginden bahsettin
    Fena gitmiyodun şahsen takibe aldım başlığı dopamin falan filan yazdinda yazdın buraya kadarda fena değil

    Amaaaa sevgili dünya lideri senin ilk başlarda yazdığın şeyler için " ulan aynısı oluyor amk " diyen ben Saat kulesine gidip dünyanın enerji yerlerine girince buggs bunny de araya girince " noluyor amk dedim " çünkü bağlamaya calistigin herşey ayrı başlıklar halinde ve cokta uzun şekilde işlenmesi gereken konular ( subliminal mesajlar dünyadaki enerji yerleri vs )

    Benim istediğim şey başlıktaki soruların biran önce cevaplanması iken sen kalkıp " git sınava çalış anlatmiyorum " diyosun Peki bu nedir Amk aynısını anana bacina yapsalar hoşuna gider mi ?
    ···
   tümünü göster