/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1176.
    +3 -11
    aklıma geldikçe yazıyorum:
    bunu yazarken bile utanıyorum herhalde yazın okul tatil olunca 5 yıldızlı bi otele gitmiştim çalışmaya... hayatımda ilk defa turizme giriyorum tabi bir de 5 yıldızlı olunca rahatlıktan zütü göğsü açan turistler falan insan ister istemez bunlardan birine yapıştırmadan gitmeyeyim burdan diyor ingilizce de var.
    neyse ben gözüme kestirdim birini portekizli hatun ama görmeniz lazım öyle bi mal yok ben bununla konuşuyorum işler iyi falan bir kaç kez buluştuk şefim söylemişti yabancılar çok kuyruk sallar ama seni parmağında oynamaya da çalışabilirler dikkatli ol diye...

    bu hatunla ilk buluşmalar falan derken beyler artık işe geçmem lazımdı birde geceleri lobby barda çalışan işini bitirdiğim hatun vardı mesai saatlerimiz aynı olduğu için zütürüyordum bunu..

    bütün müşterilerin oturduğu bi salon vardı otelin 2.katında orada kat araları falan bu lobby bara bakan hatuna sakso çektirmiştim ama boşalmadım tak telefonla aramışlardı işe dönüyordum. malafat kalkınca o salondan geçmek zorunda kaldım beyler inanmanız lazım ben rahatlıktan gibime takmıyorum geçerken herkes bana bakıyormuş dalganın kalktığını görünce benim portekizlide görüyor tabi o sırada arkamdan geliyor tak diğer kat arasından beach'e geçeceğim o da beni asansörde yakalıyor yok göster bakacağım falan olmaz diyorum bi yandan bunu zar zor gönderiyorum tabi tişörtü ve şortu düzeltiyorum o arada tam asansörden hk müdürü çıkmaz mı ananı gibeyim karı üzerime yürüyor ne yapıyorsun sen zaten hareketlerin hiç düzgün değilde vs vs bir sürü tırıvırı sadece düzeltiyordum diyebildim beyler bu da öyle züt gibi kaldığım anımdır.

    sonuç ne mi oldu otelde bu hk'da çalışan huurların ağzına sakız olduk sapık muamelesi yedik
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      inandırıcı değil yapıştırdım eksiyi
      ···
      1. 1.
        +6
        gecenin 4'ünde niye böyle bişey yazayım aq
        ···
   tümünü göster