1. 1.
    +3
    bi ekşi yazarı çevirmiş emeğe saygı

    türkiye

    türkiye (turka durka, müslüman teröristler ve azmış tecavüzcüler olarak da bilinirler) avrupa’nın mekgibasıdır. çingene ve sarık kafalı tiplerden oluşurlar ve etrafında bütün ülkelerin türkiye’den nefret etmesi dikkate değerdir. türkler, araplar ve yahudilerle aynı seviyededirler ve avrupa’daki genel pisliğin sebebidirler. avrupalılar tarafından(özellikle almanya) hor görülürler.

    her ne kadar türkiye her ülkeden toprak çalmış ve bir takım ermeniyi ve asurluyu katletmiş olsa da, bu konuyu hep reddederler ve tartışma çıkartırlar. türkler araplarla karşılaştırılmaktan ve arap’a benzetilmekten nefret ederler çünkü beyaz insanların üstün olduğunu düşünürler.

    türkleri gerçek hayatta tespit etmek çok kolaydır. sokakta bir takım arap’ın “türkiye türkiyeaa türkiyeeaaa” diye bağırdığını görürseniz eğer meraklanmayın onlar gerizekalı değil, sadece bir grup türk müslüman bir ritüel protesto için toplanmıştır. genellikle bu protestonun amacı “allahh” için ermenilerin yok edilmesi hakkında bir takım saçma sapan söylemler yapmaktır.

    türk hükümeti şu aralar insanların sevişmesini yasaklamak için çalışmalar yapıyorlar.(tabi eğer bir türk genci böyle bir şansa sahip olabilirse... )
    ···
   tümünü göster