1. 1.
    +3
    türkiye’ye genel bakış

    türkiye’de osmanlı imparatorluğunun nesilleri olan insanlık dışı barbarlar ikamet etmektedir. adamların dünya tarihine olan desteği gibtiğimin kebabından ibarettir.

    türkiye’nin milli tanrısı atatürk’tür. 1. dünya savaşı kabusundan sonra, ülkeyi daha da tak etmiştir. fes denilen salak şapkayı yasaklayıp, zararsız yaşlı adamların gözlerini oydurmuştur. atatürk hakkında ileri geri konuşursan eğer, türk polisi seni iki ayağından da vurduktan sonra zütünü delilere gibtirirler. ondan sonra hapse atılırsın ve çam yarması tipli faruk isimli bi herif taşaklarını yerinden söküp ağzına sokar.

    türkiye’deki milli hobilerden bazıları kevaşe rus kızlarını hoplatmak, eurovisiona gibtritaktan şarkıcılar göndermek, kürtleri öldürmek, yunanları her konuda suçlamak, hapislerde avrupalı uyuşturucu satıcılarını zütünden gibmek ve kendisine kırmızı yanarken yoldaki yayayı arabayla biçmektir. aynı zamanda kürt ve ermenileri trollemekte de oldukça ustadırlar. küçük kızları bafileyen pid0fililer oldukları gerçeğini de hatırlatıp devam ediyoruz.

    türkler günlerinin %90’ını omeglede karı zütürmeye çalışmakla harcarlar, diğer %10 u ise hiçbir şekilde anlaşılmayan dillerini düzeltmeye uğraşırlar ancak bunların türkçesini google bile tanıyamaz...
    bazıları bunun sebebini gibtritaktan eğitim sistemlerine, bazıları ise bir çeşit tuhaf bir dili karşıdakinin anlayabileceğini varsayarak konuşmaya çalıştıklarına bağlarlar.
    ···
   tümünü göster