1. 1.
    +3
    internet

    türkiyede atatürk hakkında kritik herhangi bir yazı vs ihtimali olan tüm siteler yasaklanır. herhangi bir türk’ü gerçek hayatta bu sansür hakkında konuşarak trolleyebilirsiniz.
    ermeni soykırımı ve kürtler hakkında yazılar olan siteler türk milliyetçileri tarafından anında basılır. mahkemeleri bu tür siteleri kapatıncaya kadar bu tipler caps lock tuşu ile derin ve anlamlı mesajlar yazar durur.

    ayrıca her türlü erotik/ferre türü siteler yasaklanır. bu ülkede youtube bile yasaktır.

    yabancılarla ilişkiler

    türkiye’nin bütün komşuları onlardan nefret ederler. bulgaristan ve balkanların geri kalanı müslüman oldukları ve ortaçağ zamanlarında zütünden gibildikleri için, arap ve iranlılar seküler ve batı yanlısı oldukları için türkleri sevmezler. türkiye’nin güçlü ilişkisi olduğu ülkeler genellikle yalaka ihtiyacı olan güçlü ve zengin ülkelerdir.

    kendilerinden nefret edildiğini farkeden türkler, bari bizim yanımızda olan, bizi seven bi tane ülke olsun diye rum adasının kuzeyini işgal edip buldukları her yunanlıyı öldürüp kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini kurmuşlardır. ancak bütün ülkelerin de bildiği gibi burası gerçek bir ülke değildir. sonuç olarak bu operasyon tamamen başarısızdır
    ···
   tümünü göster