/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +48 -4
    bütün bu huur kızlardan nefret ediyorum amk. aptal sürüsü hepsi. alayı çağdaş görünmeye çalışan, atatürkçülük kimliğine bürünen, siyasetten anlamayan yobaz huur çocuğudur açık ve net. YAZACAK O KADAR ÇOK ŞEY VAR Ki, SiNiRDEN HEPSiNi UNUTTUM AMINA KOYiM ELiM AYAĞIM TiTRiYO.
    mesele eşcinsellikten bahsediyim,
    etrafta cinsel özgürlük gibi gibim gibim şeyleri savunan ne kadar huur çocuğu varsa ya muallakdir ya da bu gerizekalı kezbanlardır.
    lan okulda bile yumuşak erkeklerin yanında hep bu kızların dolandığını görüyorum. o çocukların üzerinden hakimiyet kurmaya mı çalışıyosunuz dıbına kodumun kevaşeleri ? nerde eşcinsellikle ilgili bir yazı görsem altında bu dıbına kodumun kızları salça oluyor hemen savunmaya geçiyolar analarını gibtiklerim. ANASINI gibTiĞiMiN huur ÇOCUKLARI VATANA MiLLETE NE FAYDANIZ VAR SiZiN, ÜNiVERSiTE OKUYUP NE gibE YARIYORSUNUZ? KARiYER YAPMA DERDiNiZi gibiYiM AMINA KODUMUN APTALLARI SiZi. ÜLKEYE KATKINIZ OLSUN BiRAZ, Bi gibE YARAYIN. LAN BiLGiSAYAR BAŞINDA BiLE VASIFSIZ huur ÇOCUKLUĞUNDAN BAŞKA BiR iŞiNiZ YOK. iNSTAGRAMINIZI, FACEBOOKUNUZU gibEYiM SiZiN. iLERDE NASIL ANNE OLACAKSINIZ SiZ AMINA KODUMUN PiSLiKLERi

    isteyen beni eksilesin, bu huurlara prim verip zütlerini kaldırmaya devam etsin problem değil.
    ···
   tümünü göster