/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1701.
    +87 -4
    Talmud'a geçtik beyler.

    Talmud, Yahudi yasalarıdır, Yahudi şeriatı da diyebiliriz.

    Ve en mide bulandırıcı bölümü ile başlıyoruz;

    Kethuboth.

    Gerçekten olabilecek her türlü ilişki çeşidi işlenmiştir beyler bu bölümde, hatta serbest bırakılmıştır.

    Dikkatle okuyun ve yine dikkat edin kusmayın.

    Çocuklar ile cinsel ilişki hakkında;

    "Bir büyük, küçük bir kız ile cinsi temas yaparsa bu göze girmiş bir parmak gibi kabul edilmeli.

    Keza bir çocuk bir kadınla temas ederse bu da kadının cinsi uzvuna bir çubuk girmiş olarak kabul edilmeli.

    Bir büyük tarafından bir çocuk baştan çıkartılıp ırzına geçirilirse bu ırza girme hadisesi olarak değerlendirilmemeli;

    Nasıl ki gözyaşı tekrar ve tekrar yeniden insanın gözüne gelirse üç yaşında küçük iken cinsi temasta bulunan bir kızın da bekâreti geri gelebilir.

    Küçük yaşlarda erkeklerle yatmış bir kız çocuğu evlenirken bu vaziyeti kocasına bildirmeli; aksi halde kan gelmez ve kocası da bu vaziyetten hoşlanmaz."

    (Kethuboth 11b)
    Yorum yok beyler, aklınıza o izlediğiniz ferreları getirin.
    Bizzat kendi dini tarafından meşru görülen bu iğrenç cinsel ilişki biçimi adına kategori açıp, tonlarca video yayınlamaktan çekinmez bu insanlar.

    Çocuk ferrelarının %55’i ABD çıkışlıydı, bunu yazdım, hatırlatırım.

    Unutmayın beyler; eğer insanın keyfi hareket etme özgürlüğünü sınırlayan bir inancı yok ise, elde ettiği maddi gücü her türlü ahlaksızlıkta kullanır.
    ···
    1. 1.
      +11 -208
      talmud yasalarından bizene amk yoksa ferreciler bu yasalara göremi gibişiyor
      ···
      1. 1.
        +41 -1
        Eskiden 200 kişi eksiliyordu kitle azalmış galiba
        ···
      2. 2.
        +6 -2
        Panpacım kafama birşey takıldı buraya bakıp aydınlatabilecek sevinirim

        "Bir büyük küçük bir kızı baştan çıkarıp ırzına geçerse bu ırza geçme hadisesi olarak adlandırılmamalı" derken ve devamında berakereti geri gelir felan derken burda küçük kızın suçu yoktur o masumdur suçlu büyüktür demeyi kastetmemiş mi hanı kuranda bile bi cümlenin 40-50 şekilde farklı anlamlarda yorumlanışı var
        Yada kenanin babasını gibmesi olayı burda meşrulaştırmak göremedim kanka cım babasını sıktığı için lanetlenmiş işte biraz aydınlarından sevinirim
        Keza diğer evlenmeden önce bakiremisiniz değilmisiniz kocaniza söyleyin derken haklisin orda normalleştirmiş evlenmeden gibişmeyi ama yine doğru olanı öğütlemiş
        ···
    2. 2.
      +38 -14
      ulan be amina kodugum 50 tane msj atmissin hepsinde de neye itiraz ettigin belli degil, buldun kalabalik ortami dikkat cekmeye calisiyorsun, bi fikrin varsa gibtir ac bi baslik orada anlat anlatacagini da topla bu kadar insani adamsan. Senin gibi amciklar ancak basari saglamis insanlara saldirarak prim yaparlar. Bu siyonistlerin dunyada neler yaptigini bilmeyecek kadar cahil misin. Lutfen gibtir olup gider misin?
      ···
    3. 3.
      -1
      MESNEVi

      BABA iLE KIZI ARASINDA CiNSEL iLiŞKi ÜZERiNE BiR SOHBET (Cilt 5 3716-3736. Beyitler s. 302-304)

      3716. Zengin bir adam vardı. Bu adamın da zühre yanaklı ay yüzlü gümüş bedenli bir kızıvardı. Kız kendini bildi babası onu kocaya verdi. Fakat kocası kızın dengi değildi. Kavun karpuz oldu sulandı mı yarmazsan telef olur gider.
      Babası da kızın baştan çıkmasından korktu da onun için onu dengi olmayan birisine verdi.

      3720. Kızına dedi ki: Kendini kocandan koru sakın gebe kalma. Ne yapayım? Bu yoksula seni vermek zorunda kaldım. Bu adamı garip say garipte vefa olmaz. Ansızın her şeyi bırakır kaçıp gider. Çocuğu başına dert olur kalır. Kız dedi ki: Babacığım dediğini tutarım öğüdün pek doğru kabulüm. Babası her iki üç günde bir kere kızına aman ha sakın diye öğüt veriyordu.

      3725. Derken kız birdenbire gebe kalıverdi; ikisi de gençti. Kız bunu babasından gizledi. Çocuk karnında beş yahut altı aylık oldu. Artık iyiden iyiye belli oldu. Babası dedi ki: Bu ne? Ben sana ondan kendini koru demedim mi? Öğütlerim yelmiydi ki hiç sana tesir etmedi? Kız baba dedi nasıl tahammül edeyim? Erkekle kadın şüphe yok ki ateşle pamuk.

      3730. Pamuk ateşten nasıl çekinebilir? Yahut da ateş nasıl olur da pamuğu yakmaz çekinir? Babası dedi ki: A kızım ben sana onun yanına gitme demedim. Yalnız menisinden kendini koru dedim. Tam zevk anında onun beli gelirken kendini çekmeliydin. Kız peki beli ne vakit gelecek ben ne bileyim? Bu pek gizli bir şey anlaşılmaz ki dedi. Babası gözleri süzüldü mü anla ki beli geliyor deyince

      3735. Kız dedi: Onun gözü süzülünceye kadar benim bu iki gözüm de kör oluyor a baba! Her bayağı akıl hırs ve öfke zamanı yerinde durmaz ki!
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster