/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +92 -8
    yok o daha çocuk diyorlar gidin çanakkaleye bakın nice 15 liler bu vatan için canını verdi.
    demekki neymiş vatan severlik yaşla alakalı değil damarda gezen kanla alakalı bu huur evladının izmir parkını yaptılar bide orası yıkılacak bugun sevinsin tüm berkinciler onların bu mantıksız gerzekçe karektersiz hareketleri yüzünden bir savcı şehit oldu.
    AMA UNUTMAYIN ELBET BU BÖYLE KALMAZ ELBET ŞEHiDiMiN iNTiKAMI ALINACAKTIR. BU TERÖR ÖRGÜTÜ VE BUNLARI DESTEKLEYENLER HEPiNiZ BiR GECE FAiLi MEÇHUL OLACAKSINIZ. DEĞiL MEZARINIZ TOPRAK YÜZÜ GÖRMÜYECEKSiNiZ.
    ···
    1. 1.
      +17 -6
      telekom devlete bağlı iken ne hizmetini gördün de belli süre işin işletmesinin verilmesini yorumluyorsun. satmak ayrı işletme izni verilmesi ayrı sen önce ezberlerinden kurtul sonra gel bana konuş. ben arabın zütünü öpüyosam sen gidip kucağına oturuyorsun.
      bilmeden konuşmak ne büyük ahmaklık.
      bi öğrendiğiniz parsel parsel sattılar e muallaknin evladı şehitdimiz var bu konuda ne düşünüyorsun. koca bir hiç.
      çünkü öyle gözünüz dönmüş ki terör örgütünün kucağına oturup hükümeti yıkmaya çalışıyorsunuz o koyun dediğiniz kalk bu seçimdede koyar geçer size.
      Allah beni sol partiye oy attıracak zor duruma düşürmesin.
      öldürmeyen şey güçlendirir yaptığınız her olayda her yorumda millet gözünü daha çok açıyor.
      ···
    2. 2.
      0
      Niye şimdi biz bir hayrini goruyoruzmu bu ""isletme izini olan yerlerin"" işcilerimiz emekcilerimiz öluyor bir kent ulke elektriksiz susuz kaliyor.. denetim yapiliyormu ... vatandasa bu isletmeler bir fayda sagliyormu. Yok olan gene garibana oluyor.
      ···
   tümünü göster