/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +1
    ulan ne kadar ölü sevici bi memleket olduk amk.
    o berkin 9 ay hastanede komada yattı
    burda ağlayan, eylem yapan, her fırsatta dilinden düşürmeyenler hanginiz hastanede ziyaretine gittiniz amk. siyaset yapcam akepeye vurcam diye metalaştırdınız amk

    haketti demiyorum da bu berkin de o yolun yolcusuydu. 15 yaşında değil de 10 sene sonra 25 yaşına geldiğinde yine gazi mahallesinde, okmeydanında molotof atıyo olcaktı ve muhtemelen aynı sonu yaşıcaktı o zaman da böyle savuncakmıydınız?

    gezi parkında bir çok polis öldü biçoğu da yaralandı. (bkz: ali ismail korkmaz), (bkz: ethem sarısülük), (bkz: Abdullah Cömert), (bkz: mehmet ayvalıtaş), (bkz: irfan tuna) bunlarda trajik biçimde öldü, öldürüldü. kaç tanesinin ismini duydunuz ve berkin kadar üzüldünüz ?

    berkine bu kadar zırlayanlar ak partili koyunlardan fakınız yok amk çocukları. biri hebele hübele diyo hiç düşünmeden arkasında hebele hübele diye koşuyonuz amk.

    he amk bi siz humanistsiniz
    ···
    1. 1.
      0
      bunun ölü sevicilikle alakası yok kardeşim, yorumları oku biraz ne anlatmak istediğimi anlarsın
      ···
      1. 1.
        +1
        sana hitaben yazmadım öyle ortaya yazdım.
        bu yazdıklarımdan berkine küfrettiğim anlaşılmasın. berkine de şafak yaylaya da, elif sultan kalsene de üzüldüğüm kadar üzüldüm. o kadar.
        ···
      2. 2.
        +1
        kesinlikle haklısın kardeşim, berkin elvana üzüldüğüm kadar diğer gezide hayatını kaybeden kardeşlerim içinde üzüldüm ondan kaynaklanan bi sıkıntı yok bu başlığı açmamın nedeni solda gördüğüm bazı başlıklardır
        ···
   tümünü göster