/i/Tespit

  1. 1.
    +23 -2
    Merhabalar,

    Sizlere Türkiye'deki muallakliğin hangi yerlerde daha çok yaygın olduğunu şehir şehir göstereceğim. Bunun için google arama trendleri denilen, popüler aramaları kullanacağız. Türkiye içinde bu aramalar hangi oranlarda daha fazla bunu göreceğiz.

    1) ilk arama terimimiz 'twink'. Genelde zayıf ve tüysüz oğlanları tabir eden bir muallak ferresi terimi. Türkiye'de bakın hangi şehirlerde daha çok aranmış.

    http://goo.gl/NoS6Yd

    Sıralama böyle. Şimdi ikinci adıma geçelim .

    2) Bu sefer sadece 'gay' kelimesini aratıyoruz. Sıralama ise şöyle :

    http://goo.gl/7vS2vp

    Gördüğünüz gibi bambaşka bir sıralama var. Bu da demek oluyor ki doğu şehirlerinde ferrelar kategorilere göre ayırt edilmiyor, yani bilinçsizce izleniyor. muallaklik mevcut ama tamamen kapalı kapılar ardında delik olsun çamurdan olsun kafasında aramalar yapılıyor.

    3) Şimdi de çok basit bir kelime ile taratıyoruz. Kelimemiz 'züt'. züt ile ilgili anı sonuçtaki aramaları da görebilirsiniz.

    http://goo.gl/RcqQz7

    Az önce dediğim gibi bu sefer olay daha da vahimleşiyor. Aramalar daha da doğuya kaymış durumda.

    4) Şimdi dananın kuyruğu kopuyor panpalar. Bu sefer maskülen, kaslı, kıllı erkekleri betimleyen ' bear gay' terimini aratıyoruz. Gerçekten de şaşıracaksınız.

    http://goo.gl/eihdIj

    Gördüğünüz gibi daha önceki sonuçlarda da kendini gösteren Diyarbakır, Mersin, istanbul gibi kürt nüfusunun yoğun olduğu bölgelerde aramaların patlama yaptığını görebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster