1. 1.
    +4 -2
    beyler başlığın ne anlama geldiğini anlatıyorum. herkes rahat olacak artık.

    şimdi adam hayatında ilk defa gibiş yapacak. yalnız karıyla daha önce hafif yiyişmişler ve demiş ki hatun "benim ıslanma sorunum var, frijit gibi bir şeyim. krem ya da yağ kullanmadan giremezsin içime."

    elemanın beyni durmuş abazanlıktan, dinler mi frijit falan. tüm arkadaşlarına anlatmış olayı. gibişeceği güne kısaca "am günü" demeye başlamış. "am günü'ne bir hafta kaldı", "am günü yakındır beyler" diye coştukça coşmuş.

    gibiş günü yaklaşırken heyecanı iyice artmış. cansın bebe yağı almaya karar vermiş ama bir türlü müsait olamamış. sonunda am günü gelmiş çatmış.

    sabah işe gitmiş lavuk, "ulan unuturuz falan, en iyisi elime yazayım" demiş. tükenmezle eline "am günü yağ" yazmış. saatler saatleri kovalamış ve nihayet mesai bitmiş. koşar adım şirketin kapısından çıkarken işe yeni başlayan amerikalı josh ile karşılaşmış.

    josh 1 haftadır çalışmaktaymış şirkette ve fazla arkadaşı yokmuş. bizimkiyle bir iki kez muhabbet ettiği için görünce hemen atılmış "how are you, table, pencil" gibisinden muhabbet açmaya çalışmış. acelesi olan adamımız amerikalı muallakyi de kırmadan "he abi, evet abi" gibisinden otomatik cevaplar vermiş. sonra aniden sormuş josh "your hand write what?" demiş. dıbına kodumun amerikalısı ingilizceyi google translate'den öğrenmiş meğer.

    bizim gibik de elinde yazanların ingilizcesini söylemiş işte. "pussy day oil" demiş. josh anlamamış "woaw man, i understand it no" demiş. (anlamadım demiş yani)

    sonra gelip başlık açmış buraya.

    "işten çıkarken adama ingilizce am günü yağ" diye açmış başlığı. @1'e de "dedim" yazmış.

    sonra @2 "ebe gibmek şart olur" gibisinden saçmalamış". daha sonra silmiş eleman ilk entry'i ve başlık @2'nin başına kalmış.

    hepsi bu gençler.
    http://www.incicaps.com/?v=b141951kom.jpg

    özet: feci şeyler oluyor hayatta.
    ···
   tümünü göster