/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +15 -9
    cerrah nicki, bu yazarın anasının zütünü bir cerraha gibtirmesinden gelmiştir lakin bu yazar cerrahın değil kapıcı hüsrem efendinin eniğidir, 95 sayısı ise tam anlaşılmamakla birlikte 2 teori bu konuya biraz da olsa açıklama getirmektedir. ilk teori anasını tam 95 kişinin gibtiğidir, yavrucak bu gerçeği reddedemediği için hayatının her alanında kullarak olağan durumu normalleştirmeye çalışmakta. ikincil teori ise( bu daha temelli ), anasını 95 yaşındaki papaz ruhinin gibmesidir, bu gibiş sonrası maneviyatında zarar oluşan bu eniğin 95 sayısı ile ateistliği vurgulamaya çalıştığı sanılmakta.

    inci sözlüğe üye olmasının 3 nedeni vardır ilki, abazan topluluklarda faiş fiyata değer görmeyen anasını pazarlamak

    ikincisi, kahpe anasına bende huuryum deme suretiyle meydan okumasından gelir ,hem cebine harçlık hem de anasına kendisini kanıtlama kaygısı güttüğünden yumuşak kıllı zütü için en iyi alıcılar buradadır.

    üç ve sonuncu neden ise toplum tarafından zeka geriliği nedeniyle dışlanmışlığın intikdıbını bu tür topluluklardan çıkartmak istemesidir, yeterince dikkat çektiğinden ise bu maddeler geriye doğru yaşanmış olacağından ilgii yazarların şimdiden harekete geçmelerinde mahsur yoktur.
    ···
   tümünü göster