/i/Acil

  1. 126.
    +1 -1
    bir webmaster olarak sana önerim internet işine yönelmen olcak. şu anki koşulları da göz önünde bulundurursan çoğu işin internet üzerinden yapıldığını görürsün.

    şimdi işe ofis ortamında mı çalışacağına yoksa ev ortamında mı çalışacağına karar vermekle başla.

    eğer evde çalışacaksan, normal legal bir sitenin (film siteleri, ferre siteleri hariç) satış fiyatı aylık geliri*10 veya 12 şeklinde bulunur. eğer evde çalışırım, bikaç tane editör alıp bir haber sitesi vs bakabilirim diyorsan sağlam bir aracıyla haber sitesi vs almanı öneririm. aylık getirisi min 30-40 bin olur. bu işte batma ihtimalin %1,2 arası.

    eğer risk almak istiyorum ama takım elbiseyle vs kendi ofisimi kurayım diyorsan orda alternatif çok, kazanç çok ama batma ihtimalin daha yüksek. bir ofis kiralayacaksın. örnek olarak hosting ve domain şirketi açacaksın. bi ara hesaplamıştım, tam teşekküllü bir hosting şirketi için 100 bini gözden çıkartacaksın. 20 bin ofis masrafları ve çalışanların ilk bikaç aylık ödemesi olarak düşünsen, 20 bin de reklama ayırsan ama mantıklı bir reklama. aylık gelirini tahmin edemiyorum. tabii bu sadece hosting şirketiyle sınırlandırılamaz. e ticaret olabilir. o da gerçekten tutan işler arasında.

    hadi kolay gelsin.
    ···
   tümünü göster