/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Ananı apoyla öşekler gangbang gibsin vatan haini pekekent.

    Kendini bi yannan sanma.Rus gibiyle de gerdeğe girme. Birincisi sovyet yapımı o "rusia" değil. ikincisi o bombanın Türkiyenin herhangi biyerine atılması ihtimali eksilerdedir çünkü zaten rusya'ya da girer etkisi.Üç,gücü 50m.ton değil 100 m.tondur aslında. Deneme amaçlı olduğundan 50'ye düşürülmüştür. Dört,bomba soğuk savaş dönemindeki amerikan nükleer programlarına tepki olarak birnevi "Artislik yapma giberim belanı" demek için üretilmiştir.Şuan envanterlerinde olmadığı söyleniyor. Varsa da etkisini büyük oranda kaybetmiştir zaten.

    Beş, silahlarda bahsettiğin gibi bi sistem yok. Sadece nato çipli savaş uçaklarında olduğu söyleniyo.Oda ateş edememe değil en fazla onları da radarda dost gördüğü için karışıklığa sebep olabileceğinden bahsediliyo.Öyle bişey olursa onların da yine nato çipli olan silahları bizimkileri dost görür ateş edemez.

    Ege'de it dalaşı diye haberler görüyosunya.Hah işte o yunan uçaklarının bazıları bizimkilerin aynısı. Yani ikiside nato çipli.Ve evet birbirlerini çatır çatır vurabilirler. Yunan uçaklarına füzeyi kitleyip g.tüm g.tüm korkutan Türk pilotlarının videoları çeşitli yerlerde var git bak amk inanmıyosanda.

    gibtirgit tel aviv'e veya ny'a.

    Edit'le ekleyeyim dünyanın çekirdeğini oynatma saçmalığını nerenden salladın anlayamadım. Bikere bahsi geçen bomba yere çarpmıyor amcık. Yani havada patlatılıyor oluşan şok dalgası yere gelir diye.Ki beklenenden de güçlü etki yapıyo bomba ve blast yere çarpıp yerden de sekiyo. Hattan bomba, bırakan uçağa bişey olmasın diye 10 tonluk (yanlış hatırlamıyosam) bi paraşütle bırakılıyo yinede uçak kaçamıyo ani irtifa kaybediyo ama içindeki personel ölmüyo.
    ···
   tümünü göster