/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1701.
    +37
    Beyler yıl 2006.lise 2 deyim deli gibi hayko dinliyorum. O zamanlar hayko yeni yeni ünlenmiş, tripleri falan on numara bi adam. bi öğlen evde tek başımayım, youtube'dan bangır bangır hayko-son kez dinliyorum. artık nasıl tribe girdiysem, üstümü çıkarmışım, o son kez klibinde haykonun girdiği triplere girerek ayakta şarkıyı söylüyorum. peder bey de ne ara geldiyse gelmiş, şunun sesini kıs diyecekken, beni trans halide saçma sapan hareketler yapıyoken görmüş. geldi bir koydu kafama şaplağı "napıyon la dıbınagoduğumun manyağı" diye, feleğim şaştı. bi hafta babanneme okuttu beni amk çocuğun içine bişey kaçtı diye.

    ikinci aklıma gelen de orta2'deyim. ufak teyzem bizde kalıyo salonda sızmış. ben de odada sıkıntıdan asılmaya karar verdim. duvarda " (bkz: natalia oreiro")nun posteri var, yine tabi o züt, göğüs efsane ortada, tam hızımı almışım patlamamla beraber teyzemin kapıyı açması bir oldu, fışkiye gibi fışkırtırken teyzemle göz göze geldim. utancımdan iki hafta konuşamadım evde kimseyle.

    üçüncü de, lise 2 deyim okuldan kızın birini ikna ettim eve atıcam. okulda öyle bi motive oldum ki, çıkışta minibüse değil taksiye bindik öyle geldik eve. eve çıktık, kapıya geldik bir kulak verdim evden sesler geliyo, annem eve erken gelmiş, buradan dönmek olmaz dedim, kızı aldım apartmanın bodrumuna zütürdüm. tam küsküyü vericem, amk kapıcısı bodrumdan gelen gürültüleri duymuş fare sanmış, ışığı üzerimize doğru tutmasıyla, gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalmıştık amk. pedere söylemiş, peder bey de " eve karı bile atmayı beceremiyon amk salağı" demişti. şimdi bile utandım amk.
    ···
   tümünü göster