/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -2
    Padişah pekekent sülo şok üstüne şok geçirirken zütünü seri ve eşit aralıklarla parmaklamaya başlamış. bir yandanda son soruyu düşünüyormuş. tam 5 parmağı birden zütüne soktuğu anda aklına süper bir soru gelmiş. 'söyle bakalım orrrrrospu çocuğu yavşak oğlu yavşak keltoş oğlan. 2 parmağınla dünyayı nasıl ters çevirirsin?' padişah böyle bir şeyin mümkün olmadığına emin olduğundan rahat bir şekilde donunu indirip güzelce domalmış. vezirlerine emir vererek huzurlu bir şekilde zütünü gibtirmeye başlamış. vezirler padişahı gibiyor, halk birbirini elliyor, padişahın huur kızıda umudunu kaybetmiş şekilde amcığını peçetelerle, bezlerle siliyor, kurutuyormuş.

    tam bu sırada bizim pekekentoğlanın aklına cevap gelmiş ve söylemiş: ' yaa ben senin soracağın sorunun feriştahını gibeyim. 2 sorunada bişey demedim ama yeter artık orrospu çocuğu. yok dünyanın merkezi,yok kaç yıldız,yok ters çevir.. yaa sen ne tür bi orrrrospu çocuğu çıktın. hepinizin soyunu gibeyim lan!!' deyip başlamış 31 çekmeye bu kel ve yiğit oğlan.
    halk birden sevişmeyi kesmiş, vezirler padişahın zütten yaraklarını çıkarmışlar, padişahın kızının amı birden çağlamaya başlamış, bahçedeki karabaş sus pus olmuş, havadaki kuş uçmayı bırakıp ağaca konarak meydana bakmaya başlamış. herkes bu pekekent keloğlana bakıyormuş. büyük bir sessizlikten olmuş. tam bu sırada seyircilerin arasından kuvvetli, gürültülü ve uzun bir ossuruk sesi gelmiş. ardından bir ossuruk sesi daha. daha sonra yine bir ossuruk sesi.. herkes hep bir zütten osurmaya başlamış. padişahta artık yenilgiyi kabul etmiş. söz verdiği üzere kızını bu ne olduğu belirsiz, huur çocuğuna vermiş. 'kızım senindir heeyyy orrrospunun çıkarttığı,al ve kızımı doya doya gib'
    ···
    1. 1.
      0
      hahahhaah huur cocugu bu parta cok güldüm
      ···
   tümünü göster