/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +24
    dıbına koyim ülkenin anasını gibtiniz anca haksızlık kendi başına gelince mi farkına varıyosun? insan olmak nedir biliyo musun? başkalarına yapılan haksızlığa kendine yapılmış gibi üzülüp karşı koymak istemektir. bu yuzden biz insanız siz koyunsunuz. gibtir git akp ye oy vermeye devam et çoluğunu çocuğunu da gibsinler ilerde. bunu hakediyosunuz hepiniz. adamların ülkede haksızlığa uğratıp gibmediği adam kalmadı. anca ucu kendine dokununca sorguluyosan gibtir git akp ye oy vermeye devam et sen. montaj aq montaj. he montaj.
    ···
    1. 1.
      +4
      Ulan ne yazmışsın aq ayağa kalkıp bütün ev alkışladık
      ···
    2. 2.
      +1
      eyvallah panpa deli oldum ben de okuyunca bi de ekgiblerini örtmeye çalışırdım başkalarına karşı diyor kendisi de biliyor yaptıkları yavşaklıkları ama yine de savunmaya çalışıyor yani. böyle zihniyetin aq
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      panpa yurtdışında yaşıyorum. bu kömürcü binlere olanlar, umurumda da değil, gibimde de değil.

      ama işte oy vermeyen gariban için tek derdim, memlekete üzülüyorum. helal olsun iyi yazmışsın, ben boşaldım okurken, helal.
      ···
    4. 4.
      0
      panpa ben de ingiltere'de yaşıyorum ama işte güzelim ükenin bu yavşaklar yüzünden dıbına koyulmasına içim acıyor benim kendi kanımdan canımdan aynı dili konuştuğum insanların anamızın babamızın sevdiklerimizin vatandaşlarımızın bu ipneler yüzünden 5. dünya ülkesi vatandaşı gibi yaşıyor olması bana koyuyor. yoksa bu kömürcü binler gebersin benim de gibimde olmaz katılıyorum sana.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster